Love story! Charlize Theron és Tom Hardy dublőrei egymásba szerettek a Mad Max forgatásán!

Forrás: Twitter/Dayna Grant -
Mad Max - A harag útja házasság Charlize Theron szerelem Tom Hardy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen szerelmi történet szövődött a Mad Max: A harag útja forgatásán. A két főszereplő, Charlize Theron és Tom Hardy dublőrei egymásba szerettek, sőt már összeházasodtak, és megszületett első gyerekük is.

2012-ben, a Namib-sivatagban ismerkedett meg Dayna és Dane, akiknek még a neve is sorsszerűen összecseng. Ők voltak a dublőrei az új Mad Max film főszereplőinek, így az egész forgatás alatt együtt dolgoztak.

Forrás: Twitter/Dayna Grant

„Szerelem volt az első látásra. Miközben a szerepünk szerint verekednünk kellett, mi beleszerettünk egymásba.” A pár 2013 márciusában házasodott össze, és első kisfiúk, Ryder már 14 hónapos.

Charlize Theron kopaszon és kar nélkül hódít a filmvásznon!

A poszt-apokaliptikus franchise legújabb része hamarosan megérkezik a mozikba. Charlize Theron megdöbbentő külsővel hódít a filmben. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.