Nem csupán a káposzta jó felmelegítve? Cressida Bonas és Harry herceg a hírek szerint ismét egy pár, ráadásul a herceg állítólag már meg is kérte a lány kezét.

Harry herceg szerelmi élete mindennapos téma a bulvársajtóban. Vilmos öccse, aki egy nemrég adott interjújában bevallotta, mennyire vágyik már családra, az OK! magazin forrásai szerint most újra összejött egykori barátnőjével, a tánccal és színészettel is foglalkozó Cressida Bonasszal.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

Igen, azzal a lánnyal, aki tavaly lapátra tette a herceget, amikor gondolatban már mindenki hozzáadta Harryhez.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget
Míg mi mindennap arra várunk, hogy végre eljöjjön értünk a herceg, addig Cressida Bonas fogta, és kidobta a sajátját. Vajon miért tette? Ennek járt utána a Life.hu - a cikket ide kattintva olvashatod el.

„Márciusban lobbant fel köztük újra a láng. Elhatározták, hogy addig, ameddig lehetséges, megtartják maguknak a titkot, így egy kicsit kettesben is tudnak lenni, amíg ismét összeszoknak" - mondta el a lapnak a pár egyik forrása, aki szerint sem Cressida, sem Harry nem volt még soha ennyire boldog. A külön töltött idő csak még közelebb hozta őt a felismeréshez, hogy Cressida a tökéletes számára. Eltartott egy ideig, hogy rájöjjön, de most már tudja, hogy Cressida az egyetlen nő, akivel lenni szeretne" - tette hozzá a bennfentes, aki szerint Harry herceg családjában mindenki elfogadta már a fiatal lányt:

A királynőt nem nyűgözte le Cressida karrierje, de áldását adta az eljegyzésükre, mert szeretné, ha Harry végre megállapodna, és családot alapítana."