Erzsébet királynő eljegyzés párkapcsolat lánykérés Cressida Bonas Vilmos herceg szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a káposzta jó felmelegítve? Cressida Bonas és Harry herceg a hírek szerint ismét egy pár, ráadásul a herceg állítólag már meg is kérte a lány kezét.

Harry herceg szerelmi élete mindennapos téma a bulvársajtóban. Vilmos öccse, aki egy nemrég adott interjújában bevallotta, mennyire vágyik már családra, az OK! magazin forrásai szerint most újra összejött egykori barátnőjével, a tánccal és színészettel is foglalkozó Cressida Bonasszal.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

Igen, azzal a lánnyal, aki tavaly lapátra tette a herceget, amikor gondolatban már mindenki hozzáadta Harryhez.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget

Míg mi mindennap arra várunk, hogy végre eljöjjön értünk a herceg, addig Cressida Bonas fogta, és kidobta a sajátját. Vajon miért tette? Ennek járt utána a Life.hu - a cikket ide kattintva olvashatod el.

A királynőt nem nyűgözte le Cressida karrierje, de áldását adta az eljegyzésükre, mert szeretné, ha Harry végre megállapodna, és családot alapítana."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.