Emily Ratajkowski dekoltázsa nem fér el egy napraforgó mögött

Forrás: Instagram/emrata -
napraforgó dekoltázs Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Holtodiglan filmek sztárjáról amúgy is nehéz levenni a szemünket, főleg akkor, amikor tökéletes idomait teszi közszemlére. Most épp ámulatba ejtő dekoltázsával sokkol.

"A lány, akinek már mindenki látta a mellét" - így jellemezte cikkében korábban az Origo a 23 éves Emily Ratajkowskit, akit a Blurred Lines klipjéből ismerhetnek a legtöbben, ahol celofánszoknyában riszált vadul, és csodás melleit villantgatta mellé. Úgy tudni, Ben Affleck is ott szúrta ki magának, vagyis kimondhatjuk, a színésznek bizony van szeme hozzá:

Forrás: Instagram/emrata

A művésznő erre a képre közel 150 ezer lájkot kapott. Ez azért nem semmi.

Íme Emily Ratajkowski cenzúra nélkül (18+)

Korábban Szuperkerek popsik, izgató mellek, feszes hasak című cikkünkben győjtöttünk össze 20 gyönyörű nőt és férfit, akiket mindenképpen követned kell az Instagramon, ha jót akarsz magadnak. Talán ideje, hogy Emily-t is bekövesd valamelyik közösségi oldalán. Hidd el, megéri!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.