Daniel Craig valójában nem az a macsó, akit a 007-es filmek alapján megismerhettünk. Felesége, Rachel Weisz elárulta, milyen a világhírű titkosügynökkel az élet.

Immár 4 éve, hogy Rachel Weisz és Daniel Craig egymásba habarodott az Álmok otthona című film forgatásán. A magyar származású színésznő számára épp a legjobbkor érkezett a nagy szerelem.

Forrás: AFP/Craig Barritt

A húszas éveimben sokszor voltam szingli, és sokszor éreztem magam egyedül. Magamban ettem otthon a pizzát, filmeket kölcsönöztem, és a többi klisé... Olykor nehéz volt, de reméltem, hogy megtalálom majd a számomra megfelelő partnert” - emlékezett vissza a Daily Mirrornak adott interjújában a színésznő, aki a James Bond-filmek sztárja mellett találta meg a boldogságot. Mára feleség, és a vörös szőnyegen való pózolás helyett szívesebben marad otthon, és ténykedik a konyhában sármos férjével. Imádok főzni. Daniel nagyon jó benne. Szeretünk kipróbálni más és más ételkülönlegességeket - árulta el a színésznő, aki egyébként egy korábbi nyilatkozatában éppen azt mondta, még nem tanult meg főzni. Lám, mikre képes a szerelem!