Az ausztrál énekesnő egy londoni nyári fesztiválon lépett fel, ezután kapták lencsevégre a Coldplay frontemberével. Most akkor járnak vagy sem? És hol van Jennifer Lawrence?

Mielőtt még bárki bármit gyanítana, eláruljuk: Kylie Minogue és Chris Martin évek óta nagyon jó barátságot ápol egymással. Így talán semmi meglepő nincs abba, hogy a két zenész egymást átölelve, kettesben szelte át hajnali fél 2 körül London utcáit - a képekért kattints ide!

Forrás: AFP

A párosnak láthatóan volt mit megbeszélnie egymással, hiszen annyira belemerültek a beszélgetésükbe, hogy nem is foglalkoztak az őket követő lesifotóssal. Ott voltak a saját kis világukban, és úgy tűnt, senki mással nem törődtek" - mondta el egy szemtanú a The Sun-nak. A Coldplay frontemberéről, aki 2 évvel ezelőtt szakított Gwyneth Paltrow-val, nem először pletykálták, hogy több van közte és az ausztrál énekesnő között. Chris és Kylie azonban mindannyiszor le is tagadták, barátaik szerint pedig valóban csak puszta barátságot és munkakapcsolatot ápol a két zenész. Különben is, a 38 éves énekes a hírek szerint továbbra is a 24 éves Jennifer Lawrence-szel randizgat, akivel utoljára húsvétkor lehetett együtt látni.