A Facebook után a YouTube is ünnepli a Pride-ot: Megható videó!

Forrás: Instagram/Victoria Beckham -
YouTube melegházasság USA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyes videóval üdvözli a YouTube, hogy az Amerikai Egyesült Államok teljes területén legális lett az azonos neműek házassága. Lássuk hát a kisfilmet!

"Az elmúlt tíz évben sokan, édesanyáktól, elnökökig töltöttek fel hozzánk videókat azzal a céllal, hogy támogassák az LMBTQI közösséget, hogy kiálljanak a zaklatás, és a diszkrimináció ellen, és hogy együtt kimondják: a házasság egyenlősége fontos" - írja a YouTube-ra feltöltött videója alatt maga a YouTube.

Mindeközben a Facebookon

Mindannyian tapasztaljuk, hogy elszaporodnak az üzenőfalunkon a színes, csíkos profilképek. Ez persze nem véletlen, hiszen a Facebook "Ünnepeljük meg a Pride-ot!" akció keretében ajánlja fel, hogy a felhasználók átválthatják profilképüket.

Leonardo DiCaprio már csatlakozott. Forrás: Facebook/Leonardo DiCaprio

"A Facebook-csapat nevében boldog Pride-ot kívánunk!" - írják, miután a szivárványszín fotók melleti facebook.com/celebratepride linkre kattintva új fotót kapunk. Neked hogy tetszik?

Mint ismeretes, pénteken egész Amerikában legális lett a melegházasság, így pedig nem meglepő, hogy a Facebook is előrukkolt valamivel. Alábbi cikkünkben olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik közösségi oldalukon üdvözölték a döntést.

A teljesség igénye nélül: Barack Obama, Lewis Hmilton, David és Victoria Beckham, Hilaria Baldwin, Doutzen Kroes, Lena Dunham, Vanessa Hudgens, Milla Jovovich és persze Leonardo DiCaprio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.