Könnyes videóval üdvözli a YouTube, hogy az Amerikai Egyesült Államok teljes területén legális lett az azonos neműek házassága. Lássuk hát a kisfilmet!

"Az elmúlt tíz évben sokan, édesanyáktól, elnökökig töltöttek fel hozzánk videókat azzal a céllal, hogy támogassák az LMBTQI közösséget, hogy kiálljanak a zaklatás, és a diszkrimináció ellen, és hogy együtt kimondják: a házasság egyenlősége fontos" - írja a YouTube-ra feltöltött videója alatt maga a YouTube.

Mindeközben a Facebookon

Mindannyian tapasztaljuk, hogy elszaporodnak az üzenőfalunkon a színes, csíkos profilképek. Ez persze nem véletlen, hiszen a Facebook "Ünnepeljük meg a Pride-ot!" akció keretében ajánlja fel, hogy a felhasználók átválthatják profilképüket.

Leonardo DiCaprio már csatlakozott.Forrás: Facebook/Leonardo DiCaprio

"A Facebook-csapat nevében boldog Pride-ot kívánunk!" - írják, miután a szivárványszín fotók melleti facebook.com/celebratepride linkre kattintva új fotót kapunk. Neked hogy tetszik?

Mint ismeretes, pénteken egész Amerikában legális lett a melegházasság, így pedig nem meglepő, hogy a Facebook is előrukkolt valamivel. Alábbi cikkünkben olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik közösségi oldalukon üdvözölték a döntést.

A teljesség igénye nélül: Barack Obama, Lewis Hmilton, David és Victoria Beckham, Hilaria Baldwin, Doutzen Kroes, Lena Dunham, Vanessa Hudgens, Milla Jovovich és persze Leonardo DiCaprio.