Görög Zita intim titkokat osztott meg új, tévés szerelméről

Koltay Tamás Görög Zita TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Görög Zita a sármos televízióst, Koltay Tamást szereti. Most intim részleteket is elárult a kapcsolatukról. 

A pár sokáig titokban tartotta kapcsolatát, így csak nemrég derült ki, hogy Koltay Tamás és Görög Zita már egy ideje együtt is élnek.

Forrás: Twitter, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az egykori modell a hot! magazinnak néhány részletet is elárult a szerelmükről: "Szeretem, hogy az elképzeléseimet és az ötleteimet Tomi remek szakmai tanácsokkal tudja támogatni. Hogy a forrófejűségem szórakoztatja őt, a higgadtsága pedig megnyugtat engem. Az is segítség, hogy szakmabeli, így tisztában van azzal, hogy milyen elfoglaltságokkal jár a munkám. Olyan ember, akit barátként is elfogadnék".

Détár Enikő drámai vallomása: "Fontos volt, hogy megszabaduljak a bűntudattól"http://www.life.hu/intim/20150702-detar-enikot-rekasi-karoly-volt-feleseget-sokaig-buntudat-gyotorte.htmlA gyönyörű színésznő mély őszinteséggel vallott kudarccal végződött házasságáról és új kapcsolatáról, melyről meglepő részleteket is elárult. Intim--Ejha! Palvin Barbi ekkorát még sosem villantotthttp://www.life.hu/intim/20150630-palvin-barbi-ciciket-villantott-es-jol-beterpesztett-a-magyar-modell.htmlA világhírű magyar modell mostanában nem teketóriázik, amit ki lehet tenni, azt ki is teszi. Legutóbb dupla örömben részesítette férfi rajongóit. IntimFotó: Margitay Klára/Life.huAda nyíltan beszél gyerekeivel a szexről http://www.life.hu/intim/20150625-ada-az-rtl-2-szelfi-musoraban-is-nyiltan-beszel-gyerekeivel-a-szexrol.htmlAda kilencéves fiai még arra is kíváncsiak voltak, milyen pózban szexelt annak idején az édesapjukkal. A műsorvezető, aki jelenleg az RTLII videónapló-sorozatában, a Szelfiben szerepel, nyíltan beszél gyerekeivel a nemiségről. IntimGyurta Dani újra szingli?http://www.life.hu/intim/20150624-gyurta-dani-es-szepsegkiralyno-szerelme-borkai-petra-allitolag-szakitottak.htmlEgyik legsármosabb olimpiai bajnok úszónk állítólag ismét szabad: Gyurta Dániel és a 2012-es Miss Alpok-Adria szépségverseny győztese, Borkai Petra kapcsolatának a jelek szerint vége. IntimOrigoEzzel ajándékozta meg Szandit férje a házassági évfordulójukonhttp://www.life.hu/intim/20150620-szandi-rozsakat-kapott-bogdan-csabatol-a-hazassagi-evfordulojukra.htmlSzandi és Bogdán Csaba a napokban ünnepelték 16. házassági évfordulójukat. A jeles alkalomról az énekesnő közösségi oldalán emlékezett meg és most az is kiderült, mit kapott ajándékba férjétől.Intim--Dúl a szerelem Aurelio és VV Dóri közötthttp://www.life.hu/intim/20150623-vv-aurelio.htmlKi hitte volna, hogy már egy hónapja dúl a szerelem a Való Világ 6 győztese, Aurelio és a Való Világ 7 playmate-je, VV Dóri között? A fiatalok most kapcsolatukról meséltek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.