A múlt hétvégén a legnagyobb titokban esküdött örök hűséget egymásnak Ashton Kutcher és Mila Kunis. A sztárpár egyik közeli ismerősének hála azért mi, földi halandók is megtudtunk néhány részletet az oly régóta várt ceremóniáról.

A hollywoodi sztárvilág egyik legtitkosabb menyegzői között emlegetik Mila Kunis és Ashton Kutcher esküvőjét, hiszen tényleg alig derült ki róla bármilyen apró részlet.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Annyit tudni, hogy az egygyerekes sztárpár barátaik, és családjuk körében mondta kis a boldogító igent a kaliforniai Oak Glenben. Szerencsére, most is akadt néhány pletykásabb közeli barát, aki örömmel osztott meg részleteket az egyik legjobban várt celebesküvőről. Nagyon nyugodtak voltak. Nem is gondoltuk volna, hogy ekkora ünnepre készülnek" - mondta el az E! Online-nak az egyik vendég, aki szerint Mila Kunis egy pántnélküli ruhában, hátrakontyolt hajjal állt oltár elé, a kis Wyatt pedig szintén fehéret öltött szülei esküvőjére. A lagzit Los Angeles zajától és felfordulásától távol, egy hatalmas birtokon tartották, ahol az egész vendégsereget elszállásolták az egész hétvégére. Mindenki táncolt és jól érezte magát, vasárnap délelőtt pedig egy villásreggelivel búcsúzott el mindenki" - tette hozzá a forrás.

Menyasszonyiruha-trendek 2015-ben
Modern minimalista, ejtett vállak, izgalmas színek és különleges, érdekes megoldású darabok - a Life.hu ITT mutatta meg, mely trendek hódítanak idén a menyasszonyi ruhák között.