A fiatal énekesnő a hírek szerint készen áll arra, hogy elmélyítse kapcsolatát a világhírű dj-vel. Ezen mondjuk nem csodálkozunk...

Néhány hónapja kezdtek el randizni egymással, Taylor Swift és Calvin Harris azonban úgy érzi, itt az idő a továbblépésre.

Forrás: Instagram/Taylor Swift

Az OK! magazin forrásai szerint a sztárpár világkörüli fellépéseik és turnéik miatt kevés időt tud egymással tölteni, éppen ezért már tervben van, hogy hamarosan összebútoroznak.

Gyakorlatilag már egymásnál élnek, ha van egy kis szabadidejük" - magyarázta a lapnak egy forrás, aki szerint Taylor, aki a popzene legbefolyásosabb embere lett, valóban komolyan gondolhatja a kapcsolatukat, hiszen előtte soha nem hagyott egyedül egyetlen srácot sem 3 napig a New York-i lakásában, míg ő Európában koncertezett. Taylor jobban bízik Calvinban, mint bárkiben, akivel eddig találkozott. Megígérte neki, hogy soha nem töri össze a szívét, ő pedig hisz neki."

Miért dobta ki mindenki Taylor Swiftet?
Bár a jelek szerint minden jól alakul Taylor Swift és Calvin Harris között, a bájos énekesnő sokszor megjárta már korábbi szerelmeivel. A Life.hu korábban ITT rajzolta fel Taylor kapcsolattérképét egészen 2008-ig visszamenőleg.