Mégsem szakított az RTL Klub népszerű szerelmespárja

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
VV Edina párkapcsolat VV Laci Való Világ szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban VV Edina és VV Laci szakításától volt hangos a sajtó. A pár egyik tagja a hivatalos közösségi oldalán cáfolta a híreket.

A pár a Való Világ 7. szériájában ismerkedett meg, és azóta is dúlt köztük a szerelem, sőt már az eljegyzés is szóba került. Múlt héten viszont bombaként robbant a hír: VV Edina és VV Laci szakítottak. A gondok akkor kezdődtek, amikor a fiú közölte Edinával, túl sok időt töltenek együtt. Edina ezt nagyon sértőnek találta, összecsomagolt, és elköltözött a villa egykori macsójától, sőt még a Facebookról is letörölte.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az elmúlt napokban a pár tagjai nem nagyon nyilatkoztak a jövővel kapcsolatban, most viszont Laci öntött tiszta vizet a pohárba a hivatalos Facebook oldalán.

"Mindenkit megnyugtatunk, Edina és én továbra is együtt vagyunk, köszönjük a rengeteg levelet és támogatást, de csak egymás szemébe kellet néznünk" - írta Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.