Nagy Sanyi rámászott Nacsa Olivér párjára

csók Pataki Szilvia Nagy Sanyi színdarab Nacsa Olivér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történethez a humoristának is volt hozzáfűznivalója, de végül áldását adta az új kapcsolatra.

Nagy Sanyi egy színdarab kedvéért megkéri Nacsa Olivér kedvese, Pataki Szilvi kezét és még egy színpadi csók is elcsattan.

„Rá is mászik ez a rohadék Szilvire" – nevetett Olivér. "Nyílván a színpadon, ha megkívánja a jelenet, akkor a színészeknek szerelmet kell színlelniük" – tette hozzá a humorista.

„Annyit elárulhatok, hogy Sanyi nekem kamaszkori plátói szerelmem volt" – nevetett Szilvi.

Schobert Norbi elhagyta családjával az országothttp://www.life.hu/sztarok/20150721-schobert-norbi-fitness-edzo-csaladja-elhagyta-az-orszagot-es-rubint-rekaval-amerikaba-utaztak.htmlA fitneszguru családjával indult útnak; nagy kalandok várnak rájuk a tengerentúlon.TV + Sztárok--Majka az Operettszínházban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20150721-majka-az-operettszinhazban-kapott-szerepet.htmlA tévés műsorok és koncertjei mellé új munkája lesz Majkának. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBotrány! Ellopták Tóth Andi személyazonosságáthttp://www.life.hu/sztarok/20150721-botrany-elloptak-az-x-faktor-toth-andi-szemelyazonossagat.htmlAz egykori X-Faktoros Tóth Andi nagyon megijedt, amikor kiderült: ellopták a személyazonosságát. TV + SztárokOrigoSterczer Hilda: „Nem találnám már meg a hegyen Zsoltot"http://www.life.hu/sztarok/20150720-sterczer-hilda-eross-zsolt-hegymaszo-ozvegye-nem-keszul-arra-a-hegyre-ahol-ferje-eletet-vesztette.htmlErőss Zsolt hegymászó özvegyéről olyan hírek láttak napvilágot, hogy arra a hegyre indul, ahol a férje éltét vesztette. Hildával erről és talpra állásról, újrakezdésről beszélgettünk.TV + Sztárok--Hamarosan újra itt a Sztárban Sztár!http://www.life.hu/sztarok/20150717-a-tv2-nepszeru-musora-a-sztarban-sztar-hamarosan-uj-sztarokkal-es-ujitasokkal-indul.htmlAz ország legnagyobb házibuliját 2015-ben sem kell nélkülöznöd. Új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jön a sztárokat átváltoztató műsor harmadik évada. TV + Sztárok--Vajna Timi: "Úgy ébredek, hogy remegek és izzadok"http://www.life.hu/sztarok/20150716-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-alamiban-meg-kiserti-damu-roland-es-remegve-izzadva-ebred.htmlMég mindig kísérti a múlt Andy Vajna fiatal feleségét, és időnként álmaiban kísérti Damu Roland.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.