Álomszép helyszínen romantikázott az RTL Klub sztárja: Fotó!

Forrás: Facebook/Tóth Andi -
X-Faktor párkapcsolat romantika összebújás Spoon évforduló Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztes énekesnője megünnepelte párkapcsolatának félévfordulóját.

Tóth Andi és a Spoon együttes Petije a tengerparton összebújva nézték a naplementét. Az énekesnő még sok-sok együtt töltött évet remél maguknak, és amilyen szépek és cukik, biztos, hogy még sokáig örömüket lelik egymásban és a szerelemben.

Forrás: Facebook/Tóth Andi

„Hát, ünnepeljük a félévfordulónkat. Sokáig legyen még!" – írta a kép mellé a szerelmes lány.

Minél öregebb vagy, annál durvább vibrátor kell: 85 és 100 éves szexguruk tanácsai (18+)http://www.life.hu/intim/20140910-shirley-zussman-100-eves-es-betty-dodson-85-eves-szexguruk-tanitjak-az-orgazmust.html"Határozottan állíthatom, hogy ha több gyönyörteli pillanatot élünk meg önmagunkban és másokkal együtt, kicsit jobb emberré válhatunk, aki kevésbé erőszakos és jóval kreatívabb" - írja Orgazmus két személyre című, 2006-ban megjelent könyvében Betty Dodson. De hogy miért is érdekes számunkra ez a szexuálpedagógus hölgy? Leginkább azért, mert augusztus 29-én betöltötte a 85 életévét, és aktívabb, mint valaha. Egy évvel ezelőtt ez volt a kedvenc cikketek!IntimThinkstockKezdjük a hetet VV Dóra melleivel!http://www.life.hu/intim/20150727-vv-dora-kipakolta-melleit.htmlSzinte már tűkön ülve vártuk, hogy VV Dóri ismét az arcunkba toljon egy mellfit - ez ma megtörtént. Intim--Lebuktak a pasik! Ezeket a fehérneműket szeretik a nőkönhttp://www.life.hu/intim/20150726-ezeket-a-bugyikat-melltartokat-szeretik-a-nokon-a-ferfiak.htmlTanga, nagyibugyi, francia, push-up, balconette, pánt nélküli - annyi fajta bugyi és melltartó létezik, hogy felsorolni is nehéz. De vajon mire kattannak a férfiak?Intim--Hűs! Így zuhanyzik Győzikehttp://www.life.hu/intim/20150725-gaspar-gyozo-gyozike-a-zuhany-alatt-lefotozta-magat.htmlLegintimebb pillanatainak egyikébe avatott be mindenkit Győzike. Intim--VV Veronika fotói egy erotikus honlapon bukkantak felhttp://www.life.hu/intim/20150725-vv-veronika-90-ezer-forintert-forintert-arulja-a-testet.htmlA Való Világ egykori játékosának fotói egy svájci erotikus honlapon tűntek fel a minap.Intim--Így néz ki Görög Zita ébredés után - Fotó! http://www.life.hu/intim/20150725-gorog-zita-szexi-combokat-villantott-ebredes-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető megmutatta a rajongóinak, ő hogyan is piheni ki a mindennapok fáradalmait.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.