Kezdjük a hetet VV Dóra melleivel!

Forrás: Facebook/ VV Dóra -
mellek VV Dóri felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte már tűkön ülve vártuk, hogy VV Dóri ismét az arcunkba toljon egy mellfit - ez ma megtörtént. 

A Való Világ 7 szőke ciklonja ismét megörvendeztette rajongóit egy mélyen dekoltált fotóval. Látszik, hogy Dóri már komolyan vette a napozást, olyan barna a bőre, mintha heteket töltött volna a trópusokon.

Ez igen!

Forrás: Facebook/ VV Dóra

Minél öregebb vagy, annál durvább vibrátor kell: 85 és 100 éves szexguruk tanácsai (18+)http://www.life.hu/intim/20140910-shirley-zussman-100-eves-es-betty-dodson-85-eves-szexguruk-tanitjak-az-orgazmust.html"Határozottan állíthatom, hogy ha több gyönyörteli pillanatot élünk meg önmagunkban és másokkal együtt, kicsit jobb emberré válhatunk, aki kevésbé erőszakos és jóval kreatívabb" - írja Orgazmus két személyre című, 2006-ban megjelent könyvében Betty Dodson. De hogy miért is érdekes számunkra ez a szexuálpedagógus hölgy? Leginkább azért, mert augusztus 29-én betöltötte a 85 életévét, és aktívabb, mint valaha. Egy évvel ezelőtt ez volt a kedvenc cikketek!IntimThinkstockNyitott a szerelemre Fodor Zsókahttp://www.life.hu/intim/20150727-fodor-zsoka-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-nyitott-a-szerelemre.htmlA 73 éves színésznő, aki nemrég tért haza horvátországi nyaralásából, ezúttal párkapcsolati kérdésekről is nyilatkozott.Intim--Baukó Éva elégedett a csúnyájával: "Az enyém baba"http://www.life.hu/intim/20150727-bauko-eva-elegedett-a-csunyajaval-nem-plasztikaztatna-meg-egyelore.htmlNéhány nappal ezelőtt rendezték meg azt az intim szépségversenyt, amelyen két magyar hölgy is előkelő helyen végzett. IntimOrigoA bikinis Iszak Esztinél ma nincs szexibbhttp://www.life.hu/intim/20150726-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-bikinis-foton-pozol.htmlBuborékokat fújt és szexi dekoltázzsal strandolt Balatonfüreden a szép műsorvezető. IntimOrigoConchita Wurst feneket villantott edzés közben - Videó!http://www.life.hu/intim/20150725-conchita-wurst-kulonleges-ruhaban-jar-edzeni.htmlIgazán különleges ruhát választott magának az edzéshez, a szakállas nőként elhíresült énekes(nő).Intim--Így néz ki Görög Zita ébredés után - Fotó! http://www.life.hu/intim/20150725-gorog-zita-szexi-combokat-villantott-ebredes-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető megmutatta a rajongóinak, ő hogyan is piheni ki a mindennapok fáradalmait.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.