Vadul csókolózott 13 évvel fiatalabb pasijával Heidi Klum

Forrás: Instagram/ Heidi Klum -
csók tenger Heidi Klum nyaralás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell a boy toyával nyaral Szardínián, ahol kettesben ünnepelték a fiú 29. születésnapját.

Már korábban is láttuk őket a strandon hemperegni, most pedig egy igazán vad csókot kaptak el a fotósok egyenesen a tengerből. A 42 éves, fehérneműben is szuperszexi Heidi Klum az Instagram-oldalán is felköszöntötte szerelmét ezzel a képpel:

Forrás: Instagram/ Heidi Klum
Kim és Khloe Kardashian végighallgatták, hogyan szexel az anyjuk http://www.life.hu/intim/20150729-kim-es-khloe-kardashian-vegighallgattak-hogyan-szexel-az-anyjuk.htmlMicsoda család…Erre már nekünk sincsenek szavaink: szex, gyerekek, házi pornó. Köszönjük, Kardashianék!Intim--Felrobbantotta az Instagramot a TV2 sztárjának dögös testehttp://www.life.hu/intim/20150729-peto-laura-az-instagramra-posztolta-dogos-fotojat.htmlElképesztően szexi fotót tett közzé a TV2 valóságshow-jának gyönyörű finalistája. IntimOrigoA nők szinte bármivel tudnak maszturbálnihttp://www.life.hu/intim/20150729-a-nok-szinte-barmivel-tudnak-maszturbalni.htmlHa maszturbálásról van szó, a nők rendkívül találékonynak mutatkoznak, hiszen férfi híján kell valami eszköz, amivel egyedül is eljuthatnak a csodás élményhez. Az alábbiakban néhány nő arról vall, ők mihez nyúltak, amikor nagy volt a szükség.IntimMire képes egy féltékeny férfi?http://www.life.hu/intim/20150729-mire-kepes-egy-feltekeny-ferfi.htmlA férfiak alapvetően féltékeny természetűek, mivel vérükben van a birtoklási vágy, és a tulajdonukat – adott esetben egy nőt – nem szeretik megosztani senkivel. A zöld szemű szörny azonban néha annyira elveszi az eszüket, hogy olyan tettekre sarkallják magukat, ami már túl megy a józanész határán. Az alábbiakban ilyen történeteket olvashatunk.Intim--Megtudtuk! Ilyen a tökéletes nő Berki Krisztián számárahttp://www.life.hu/intim/20150728-berki-krisztian-celebsztar-kifejtette-milyen-a-tokeletes-no-es-milyen-tulajdonsagokkal-kell.htmlA celebsztár coelhói magasságokba emelkedett, és megmondta a tutit: pontosabban azt, hogy milyen nőre vágyik az igazi férfi.Intim--Donald Trump szex közben kitépte felesége hajáthttp://www.life.hu/intim/20150728-donald-trump-tobbszor-is-eroszakoskodott-a-felesegevel.htmlAz ingatlanmágnás exfelesége, Ivana Trump évekkel ezelőtt vádolta meg a férjét azzal, hogy erőszakoskodott vele, most azonban újabb megdöbbentő részletek derültek ki a dologról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.