Woody Allen elárulta, mi a hosszú házasság titka

Forrás: AFP/Craig Barritt -
házasság feleség párkapcsolat Woody Allen mostohagyermek filmrendező nevelt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 20 éve, hogy a világhírű filmrendező és komikus feleségül vette a nála 35 évvel fiatalabb nevelt lányát, Soon-Yi Prevint. Woody Allen most megosztotta a világgal, mitől működik a kapcsolatuk, amely annak idején hatalmas nagy visszhangot kapott szerte a világon.

Woody Allen egyszerre zseni és botrányhős. A világszerte ismert filmrendező és színész 1997-ben vezette oltár elé mostohalányát, Soon-Yi Prevint, akivel állítólag már a Mia Farrow-val való házassága alatt is szexuális kapcsolatba bonyolódott.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Az idő őt igazolta, a frigy immár majdnem 20 éve tart, a 79 éves Woody Allen pedig elárulta, mitől működik a sokak által vitatott kapcsolatuk.

A korkülönbség nem akadály?

A szerelemre és a boldog házasságra - sajnos - nincs bevált recept. A sztárpárok egy része például a jelentős korkülönbségre esküszik. Vajon ez lehet a titok nyitja? A Life.hu itt járt utána.
Ilyen lenne a meztelen Kate Uptonnal egy ágyban ébrednihttp://www.life.hu/intim/20150730-ilyen-lenne-a-meztelen-kate-upton-fehernemumodellel-ebredni-egy-agyban.htmlHála Sebastian Faena divatfotósnak, mindenkinek jutott egy kicsi a pucérkodó Kate Upton reggeli pillanataiból.Intim--Szerelmi átok ül a Gesztesi családonhttp://www.life.hu/intim/20150730-gesztesi-karoly-szinesz-csaladjan-szerelmi-atok-ul-fia-gesztesi-mate-is-szakitott-kedvesevel.htmlSem a színész, sem a fia nem szerencsés a szerelemben, Gesztesi Máté ugyanis négy év után szakított kedvesével.IntimFotó: Szabó Balázs/Life.huKiss Ramónának nem kell a pompahttp://www.life.hu/intim/20150730-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-nem-ker-a-pompabol.htmlA színésznőt nem kerülték el a szerelmi csalódások, amikből azonban sokat tanult. Most arról vallott, mi alapján választ párt magának. IntimOrigoNegyvenes nők buknak Fluor Tomirahttp://www.life.hu/intim/20150730-fluor-tomiert-a-wellhello-frontembereert-odavannak-az-idosebb-holgyek-es-bugyijukkal-bombazzak-a.htmlA rapper csodálkozva vette tudomásul, hogy édesanyja korabeli hölgyek dobálják hozzá a bugyijukat.Intim--Palotai testőr teregeti ki Katalin és Vilmos szennyeséthttp://www.life.hu/intim/20150730-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-es-a-kiralyi-csalad-szennyeset.htmlA brit királyi család élete mindig is sokakat izgalomban tartott, a palotában dolgozók pedig időről időre gondoskodnak róla, hogy egy-egy bizalmas részlet azért kiszivárogjon a sokak által irigyelt család életéből.Intim--Aleska Diamond: "Szerelmes vagyok!"http://www.life.hu/intim/20150730-aleska-diamond-szerelmerol-beszelt.htmlA sztár egyelőre nem sokat árult el újdonsült kedveséről, akivel immár fél éve alkotnak egy párt. Annyit azonban bevallott: szerelmes!IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.