Majdnem 20 éve, hogy a világhírű filmrendező és komikus feleségül vette a nála 35 évvel fiatalabb nevelt lányát, Soon-Yi Prevint. Woody Allen most megosztotta a világgal, mitől működik a kapcsolatuk, amely annak idején hatalmas nagy visszhangot kapott szerte a világon.

Woody Allen egyszerre zseni és botrányhős. A világszerte ismert filmrendező és színész 1997-ben vezette oltár elé mostohalányát, Soon-Yi Prevint, akivel állítólag már a Mia Farrow-val való házassága alatt is szexuális kapcsolatba bonyolódott.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Az idő őt igazolta, a frigy immár majdnem 20 éve tart, a 79 éves Woody Allen pedig elárulta, mitől működik a sokak által vitatott kapcsolatuk.

35 évvel idősebb vagyok nála, és ez a hibáinkon túl egyfajta dinamikát adott a dolognak" - magyarázta az NPR-nak adott interjújában a filmrendező, aki szerint ebben a kapcsolatban ő volt a felnőtt, de Soon-Yi fiatalságából és energiájából rengeteget tudott meríteni.

A korkülönbség nem akadály?
A szerelemre és a boldog házasságra - sajnos - nincs bevált recept. A sztárpárok egy része például a jelentős korkülönbségre esküszik. Vajon ez lehet a titok nyitja? A Life.hu itt járt utána.