Sosem látott intim fotót posztolt nászútjáról Hugh Jackman

Forrás: AFP/Robin Marchant -
fénykép fotó Hugh Jackman nászút Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész egy közel 20 évvel ezelőtti, a nászútján készült fotót osztott meg követőivel Instagramon.

Idén áprilisban volt 19 éve, hogy Hugh Jackman feleségül vette a nála 13 évvel idősebb Deborra-Lee Furnesst.

Forrás: Instagram/Hugh Jackman

Az ausztrál színész, aki a mai napig rajongással beszél nejéről, a minap egy sosem látott, nászútjuk első napján készült fényképpel kedveskedett rajongóinak, amelyen ő és Deborra-Lee láthatóak 1996 áprilisában. Milyen fiatalok voltak!

Muri Enikő előnászútra utazott szerelmévelhttp://www.life.hu/intim/20150618-muri-eniko-es-parja-romantikus-hetveget-toltottek-egyutt.htmlMegtartotta előnászútját Muri Enikő és kedvese, Szente Károly. A pár romantikus hétvégére utazott a festői Egerszalókra.IntimOrigoJó lenne tudni, miért is szelfizett Hugh Jackman Ricky Martinnal!http://www.life.hu/sztarok/20150802-hugh-jackman-ricky-martinnal-szelfizett.htmlHugh Jackman rákattant a szelfizésre. Legutóbb egy kígyóval pózolt, most pedig Ricky Martinnal fotózkodik. TV + SztárokOrigoÍgy nyaralnak a celebek: Csézy és párja nászútra indulnak a Maldív-szigetekrehttp://www.life.hu/sztarok/20150126-csezy-es-parja-laszlo-a-maldiv-szigeteken-toltik-naszutjukat.htmlCsézy és férje, a nála 16 évvel idősebb László tavaly augusztusban házasodtak össze, de nászútjukra csak télen kerül sor. Hamarosan a Maldív-szigetekre utaznak. TV + Sztárok--A nap kérdése! Hugh Jackman az anyjával vagy a feleségével pózol ezen a képen?http://www.life.hu/csalad/20150728-hugh-jackman-szinesz-felesege-az-anyukajanak-nez-ki.htmlA sármos színész Instagram oldalára töltötte fel a családi fotót, amelyen feleségével pózol, aki azonban sokkal inkább az anyukájának fest.Család--Sosem látott fotók kerültek elő a még pályakezdő Cara Delevingne-rőlhttp://www.life.hu/trend/20150716-cara-delevingne-modellrol-sosem-latott-fotok-kerultek-elo.htmlA szemöldökkirálynő az ismert divatfotós, Andrew J. Hobbs előtt is pózolt, mielőtt meghódította a divatvilágot.Trend--Erre a pillanatra várt Hugh Jackman 46 évet - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150720-hugh-jackman-hollywoodi-szinesz-erre-a-pillanatra-vart-46-evet.htmlA sármos hollywoodi színész álma végre teljesült! A jelentőségteljes pillanatot pedig rajongóival is megosztotta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.