Egy tucatnyi, eddig még nem látott fotó került elő a néhai szívkirálynő és Károly herceg 1981-es világhírű menyegzőjéről. A képek hamarosan kalapács alá kerülnek.

Jövő hónapban árverezik el Diana hercegnő és Károly herceg sosem látott esküvői fényképeit. A majdnem egy tucatnyi fotót ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP

A Daily Mail által közölt képeket egy családtag készítette az ifjú párról, így pedig azokba az eddig még nem látott részletekbe is betekinthetünk, amelyeket az esemény egyetlen hivatalos fotósa nem örökíthetett meg.

Az 1981-es világraszóló menyegzőn ugyanis mindössze egy fotográfus volt jelen, ő pedig csak a fogadalomtétel után, a palotába való visszatérést követően készíthetett képeket. Az árverésre szeptember 24-én kerül sor a bostoni székhelyű RR Auctions aukciós házban. 

Így hullott darabokra Diana hercegnő házassága
A mondás szerint minél fényesebb egy esküvő, annál rövidebb a házasság. Persze a királyi családok tagjai ritkán esküsznek szerény körülmények között - ráadásul még ez utóbbi sem garancia a tartós kapcsolatra. A Life.hu itt gyűjtötte össze a világ leghíresebb, kudarcba fulladt házasságait.