Ilyen az igaz szerelem: 68 év házasság után még a kórházban is együtt akartak lenni

Forrás: Facebook/ Piedmont Fayette Hospital -
betegség házasság szerelem kórház időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül megható fotó látott napvilágot egy idős szerelmespárról a minap: Tom Clark és felesége, Arnisteen 68 éve házasok, és még a kórházban sem akartak távol lenni egymástól.

68 évvel ezelőtt esküdött örök hűséget egymásnak a 96 éves Tom Clark és a 92 éves Arnisteen, akik fogadalmukhoz híven nemcsak egészségben, hanem betegségben is kitartottak a másik mellett. Ennek akkor is ékes tanúbizonyságát adták, amikor mindketten kórházba kerültek. Az idős pár tagjait külön szobában helyezték el, ám mivel nem tudnak egymás nélkül meglenni, a kórház menedzserének segítségével végül sikerült kiharcolniuk, hogy Tom meglátogathassa feleségét. A megható pillanatról pedig egy fotó is készült, melyet a kórház Facebook oldalán tettek közzé.

Forrás: Facebook/ Piedmont Fayette Hospital

"Nem tudok távol lenni tőle. Ő a legjobb nő a világon" - mondta Tom. A pár egyébként csak egyszer vált el egymástól, amikor Tom Koreában állomásozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.