Dúl a love - Így ünnepelték házassági évfordulójukat Vajnáék

Forrás: Facebook/ Vajna Tímea -
Andy Vajna szerelem házassági évforduló Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat éve alkotnak egy párt, és két éve házasok Vajnáék. Megünnepelték a nagy napot.

Tatjanával, a kakaduval és csokitortával ünnepelte meg Vajna Timi és Andy Vajna, hogy már két éve férj és feleség.

A házaspár otthon romantikázott, amelyet még az sem tudott elrontani, hogy miközben Timi videót készített, a madár rápiszkított a pólójára. Timi megosztotta a vicces pillanatot Facebook-oldalán is.

Forrás: Facebook/ Vajna Tímea

Zoltán Erika: "Soha nem csaltam meg Robit"http://www.life.hu/intim/20150819-zoltan-erika-es-ferje-katai-robert-sosem-csalta-meg-egymast.htmlMár negyed évszázada hűségesek egymáshoz Zoltán Erika és férje, Kátai Robi. Zoltán Erika elárulta, férje még most is nagyon szerelmesen néz rá.Intim--Felgyújtotta barátja péniszét egy nő, mert a férfi megcsalta (18+)http://www.life.hu/intim/20150818-felgyujtotta-baratja-peniszet-egy-no-mert-a-ferfi-megcsalta.htmlMíg csalfa barátja aludt, gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta péniszét egy nő. IntimThinkstockMegnősült a szívtipró Ronan Keatinghttp://www.life.hu/intim/20150818-ronan-keating-a-boyzone-egykori-enekese-felesegul-vette-storm-uechtritzet.htmlA Boyzone fiúbanda egykori tagja, Ronan Keating és párja, Storm Uechtritz kimondták a boldogító igent. IntimNorthfotoÍgy ünnepelte házassági évfordulóját Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/intim/20150808-igy-unnepelte-hazassagi-evfordulojat-pierce-brosnan.htmlHollywood egyik legédesebb párja, Pierce Brosnan és Kelly Shaye Smith 14. házassági évfordulójukat ünnepelték.IntimIlyen nagyon szereti egymást Norbi és Rékahttp://www.life.hu/intim/20150808-ilyen-nagyon-szereti-egymast-norbi-es-reka.htmlRubint Réka férjével közös fotót osztott meg Facebookon, amiről csak úgy árad, mennyire imádják egymást. Intim--An+Al=? Ennél cikibb eljegyzési fotó még nem készülthttp://www.life.hu/intim/20150803-ennel-cikibb-eljegyzesi-foto-meg-nem-keszult.htmlValószínűleg még sosem írta le egymás mellé a monogramját az a pár, akik elkészítették cuki, de nagyon ciki eljegyzési fotójukat, ami bejárta az internetet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.