Gyönyörű, fiatal, tehetséges, és jól tudja, milyen férfira van szüksége. Lola nemrég elárulta, mik azok a tulajdonságok, amelyek számára nagyon fontosak egy igazi pasiban.

Lola számára - ha szóba kerülnek a férfiak - az édesapja és a nagypapája remek példák arra, milyenek is legyenek az igazi férfiak. ,,Számomra a férfi fogalma az, amit édesapámtól és a nagypapámtól láttam. Mind a ketten nagyon erős egyéniségek, karizmatikusak, és ha valamit a fejükbe vesznek, végig is csinálják. Számomra a férfi olyan valaki, akire felnézhetek, akiben megbízhatok, aki mellett biztonságot érzek. Aki nem fél felelősséget vállalni, értem és a tetteiért" - vallotta az énekesnő a Borsnak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hozzátette azt is, őt az fogja meg az ellenkező nem tagjaiban, ahogy reagálnak a világ dolgaira, és ahogy megoldanak váratlan helyzeteket, illetve az udvarlás. ,,Számomra nagyon furcsa, amikor egy férfi mindenképp meg akar felelni a klasszikus férfiideálnak. Kívülről tudja mindenki, hogy egy férfinak lovagiasnak kell lennie, ugyanakkor Casanovának, védelmezőnek... Számomra azonban a magabiztos, a döntéseit és annak következményeit vállaló férfiszerep a legfontosabb. Ha ezt nem találom valakiben, nem tudok vele mit kezdeni...Olyan férfira van szükségem, akire felnézhetek, de nem arra vágyom, hogy döntsenek helyettem és eltartsanak."