Egy pasis pihenést tervezett ÉNB Lali, aminek természetesen csajozás és bulizás lett a vége.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának sikerült rávennie a barátait– Joe-t, Marcit és Gábort – arra, hogy közösen utazzanak el egy olyan helyre, ahol mindenki elfelejtheti gondját-baját és csajmentesen tudnak tölteni pár napot. A sztár ugyanakkor hamar megszegte a saját maga által felállított szabályt, hiszen első látásra beleszeretett egy szőkeségbe.

Forrás: RTL Klub

„Golfozni indultunk a srácokkal egy Szombathelytől félórányi autóútra lévő osztrák üdülőfaluba és gondoltam, ha már ott vagyunk, felejtsük el a nőket pár napra. Ez az elhatározásom egészen addig tartott, amíg az első este lementünk a bárba és én megláttam ott Lindát. Azonnal beleszerettem, ami érthető is, hiszen gyönyörű nő. A kedvéért végig golfoztam a hétvégét, pedig bevallom elég nagy őrültségnek tartom egy aprócska labda hajkurászását. Korábban nem golfoztam, persze ez nem látszott, Lindát is én tanítottam" - mesélte magabiztosan Lali, aki bármennyire is igyekezet, végül nem járt sikerrel az ifjú hölgynél.

„Linda nem rám volt vevő, ezt egy idő után észrevettem, pedig én valóban mindent megtettem a golfpályán. Marcinak szebb arcot ajándékozott a sors, így megint őt szúrta ki magának az a lány, akit én szerettem volna" - mondta szomorúan a sorozat mókamestere.