Te milyen vagy az ágyban?

Forrás: Thinkstock -
ágy nők szex férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha véletlenszerűen megállítanánk embereket az utcán, és azt kérnénk tőlük, hogy értékeljék a partnerük teljesítményét az ágyban egy tízes skálán... Nos, nem tudom, milyen átlag jönne ki, de valószínűleg alacsonyabb lenne a pontérték, mint amit az érintett delikvensek saját maguknak adnának.

Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy az embernek ne legyenek magas elvárásai a partnerével szemben, de jó, ha saját magunkat sem pozicionáljuk indokolatlanul túl.

Forrás: Thinkstock

Mondok is példát, mire gondolok. Társkereső oldal, profiladatok:
Kereset: 150.000 Ft. Elvárása a leendő partnere felé 500-600.000 Ft.
Gyerek: van. Elvárás: ne legyen.
Iskolai végzettség: gimnáziumi érettségi. Elvárás: főiskola vagy egyetem.

Sorolhatnánk a végtelenségig az élet legkülönbözőbb területein lévő adottságokat és elvárásokat, de egy biztos:

az ember nem kaphat jobbat (legfeljebb egy rövid ideig) annál, mint amilyen állapotban ő maga van,

így érdemes már az elején a jó filmet befűzni, és a jó vetítésre beülni, hogy ne érjen minket nagy csalódás. Ez persze fordítva is így van.

Ne add le az igényeidet, és soha ne érd be kevesebbel annál, mint amit igazán szeretnél, mert az indokolatlanul sok kompromisszum előbb vagy utóbb felőrli a lelked.

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmaguk megtalálása a világban.
www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.