5 gondolat, ami átfut a nők agyán, amikor az ex Facebookon támad

kommentelés párkapcsolat gondolatok Facebook megjegyzés exbarátnő közösségi oldal szerelem megcsalás lájkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég elmúltak már azok az idők, amikor a Facebook pusztán egy platformot biztosított arra, hogy felvegyük a kapcsolatot régen látott ismerőseinkkel. Egy ártatlan kedvelés, egy sokat sejtető megjegyzés sokkal nagyobb port kavarhat. Hogy mekkorát? Mutatjuk.

1. A filozófus

„Nem értem. Mi a fenét kedvel ezen a képen? Ez csak egy bögre kávé meg a keze. És egyáltalán, mit keresek a Facebookon?"

Forrás: www.giphy.com

2. A bosszúforraló

„Majd én megmutatom, hogy ez nem így működik, kisanyám. Mit írjak a kép alá, hogy világos legyen, hogy ő már az enyém? Vagy támadt egy még jobb ötletem: megkeresem a pasiját, és lájkolom a képeit!"

Forrás: www.giphy.com

3. A kételkedő

„Biztos, csak véletlenül nyomta meg a „like" gombot. Velem is előfordult már. Hamarosan azon lesz, hogy eltüntesse a nyomokat."

Forrás: www.giphy.com

4. A magabiztos

„Ugyan már, tök béna ez a csaj. Biztos, már rég tovább lépett rajta. Annyira kis jelentéktelen."

Forrás: www.giphy.com

5. Az aggódó

„Lehet, hogy ez már a jele annak, hogy nem szeret engem? Lehet, hogy a hátam mögött tartják még a kapcsolatot? Lehet, hogy fogja magát, elhagy engem, és megszökik ezzel a lánnyal?"

Forrás: www.giphy.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.