4 dolog, amit facebookozás helyett csinálhatsz

Forrás: Thinkstock -
Facebook tippek olvasás mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen rá vagy kattanva a közösségi oldaladra, ott éled az életed, egyfolytában azt figyeled, hogy mikor villan fel a piros boríték vagy a földgömb? A változatosság gyönyörködtet, csinálj helyette mást!

1. Aludj

Ki ne szeretne aludni? Tedd le a telefont, vedd le róla a hangot és a rezgő módot, majd hagyd valahol jó messze magadtól. A Facebookot másnap is megnézheted, nem szalad el.

2. Mozogj

Több jóga- és pilatesvideó is van, amihez csupán húsz perc kell másfél óra helyett, de egy intervalledzés, egy biciklivel megtett kör vagy séta a szabad levegőn (telefon nélkül) szintén üdítően hat a szervezetre.

3. Olvass

Mióta porosodik a könyv melletted, amit már rég elolvashattál volna? Helyezd magad kényelembe, kapcsolj ki mindent magad körül, és merülj el a szavak tengerében.

Forrás: Thinkstock

4. Beszélgess

Személyesen, telefonon, ülve, állva, fekve, hangosan, halkan, bárhogy. Csak ne az interneten, hiszen onnan már csak egy lépés a közösségi oldal.

Törj ki a kibertérből!

Ha valaha is mondtál olyat, hogy nem tudod elképzelni a napjaidat az okostelefonod nélkül, és legszívesebben vele aludnál, akkor jó (rossz) hírünk van. Öt lépésben ITT leírtuk, hogy van élet a telefonon túl is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.