Hoppá! Egy hét alatt egy teljes kosármérettel növeli meg a ciciket a speciális fehérnemű

Forrás: Thinkstock -
plasztikai műtét kosárméret mérnök melltartó teszt speciális eszköz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban biztonsági őrként dolgozó, szerb Milan Milić azért találta fel a speciális melltartót, mert barátnője folyton a mellméretére panaszkodott. Mivel a férfinak nem volt pénze plasztikai műtétre, inkább így segített a lányon.

A férfinak egyébként mérnöki diplomája van, ami nagyban hozzásegítette a csodamelltartó feltalálásához. Az eszközt, ami egy teljes kosármérettel képes megnövelni a ciciket, már Amerikában tesztelik. Több orvos is felkereste a 30 éves Milant, hogy szívesen írnak orvosi szakvéleményt arról, hogyan alakítja a pácienseik mellét a spéci fehérnemű.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Orvosi felügyelet alatt tesztelt nők állítják, hogy tényleg hatásos a módszer: egy 49 éves nő egy héten keresztül naponta 15 percig viselte a melltartót, és tényleg nagyobb lett egy kosármérettel a melle. Az orvosok megfelelő klinikai tesztelésnek is szeretnék alávetni az eszközt, aminek a működési elve az, hogy javítja a mellek vérellátását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.