Hoppá! Hét férfival szexelt John Travolta

Forrás: AFP/Gabriel Olsen -
John Travolta meleg szex homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több férfi is állítja, a világhírű színész, John Travolta szeretője volt. Ilyen jól működött a Grease-ben látott szexi csípőmozgás?

A National Enquirer magazin címlapján érdekes sztori jelent meg: John Travolta és Kelly Preston 24 éve tartó házassága csak egy nagy kamu, ugyanis a színész a másik csapatban játszik. A híresztelések szerint csak azért nem vállalja fel, hogy meleg, mert a szcientológia egyház elítéli a homoszexualitást, és mivel Travolta ezt a vallást követi, nem szeretne lebukni.

Forrás: AFP/Gabriel Olsen

Azonban egyre több férfi állítja, viszonya volt a Grease sztárjával. A hírek szerint magánpilótájával hat évig volt kapcsolata, és hat másik férfi is kikotyogta, hogy lefeküdt vele. Közülük ketten masszőrei voltak, és állítólag az egyik filmes dublőre is közelebbi viszonyba került vele. Emellett egykori babysitterük, Jeff Kathrein is Travolta párja volt néhány hónapig.

Úgy tudják, felesége, Kelly mindenről tud, de titoktartást fogadott. A magazin információi szerint már 240 millió dollárt költött a házaspár arra, hogy a szeretők befogják a szájukat.

Nicole Scherzinger már megint iszonyú szexi képet posztolthttp://www.life.hu/intim/20150906-nicole-scherzinger-mar-megint-iszonyu-szexi-kepet-posztolt.htmlA 37 éves énekesnőre nincs más szó, mint a bombázó. Tökéletes testét szívesen meg is mutatja.Intim--Király Viktor romantikus eljegyzési fotót posztolt - Testvére, Ben megnősülhttp://www.life.hu/intim/20150906-kiraly-viktor-ikertestvere-benjamin-megnosul.htmlKirály Viktor épp New Yorkban van, ahol ikertestvére Benjamin él. Nagyon romantikus fotót posztolt Benről és párjáról.IntimOrigoMeztelen lovaglás, valódi lovakon - Így tüntettek a nők az utakonhttp://www.life.hu/intim/20150903-meztelen-nok-kuzdenek-a-lovak-jogaiert.htmlHogyan lehetne jobban kampányolni bármiért is, mint egy kis pucérkodással?Intim--Ez ám a zajszennyezés! Újra megbüntették a nőt, amiért hangosan szexelthttp://www.life.hu/intim/20150831-lesitteltek-a-not-hangos-szexelesekert.htmlGemma Wale korábban két hét börtönbüntetést kapott, hogy ott elgondolkozzon, vajon szeretne-e továbbra is ordítva szeretkezni a szomszédjai füle hallatára. Úgy tűnik, szeretne.IntimThinkstockKiderült! Ennyi idősen szexeltek először a sztárokhttp://www.life.hu/intim/20150831-ennyi-idosen-szexeltek-eloszor-a-sztarok.htmlMindig is tudni szeretted volna, mikor vesztette el a szüzességét Korda Gyuri bácsi? Esetleg Zalatnay Cini tinikori nemi életére vagy kíváncsi? Most mindent megtudhatsz.IntimOrigoVV Dóra újra gigadekoltázzsal kedveskedett rajongóinakhttp://www.life.hu/intim/20150826-vv-dora-vegre-ujra-dekoltazzsal-kedveskedik.htmlMár kezdtük hiányolni VV Dóra kebles fotóit. Most bepótolta elmaradását a playmate.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.