Áúcs! Makkon harapott egy férfit egy vipera

Forrás: Bajomi Bálint -
pénisz vipera háziállat harapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sose vizelj Indiában az anyatermészet lágy ölén, ha férfi vagy! Az alábbi történet majd ráébreszt, miért.

Kígyón harapott egy férfit egy kígyó. A 46 éves indiai földműves pisilni szeretett volna a természetben. A New England Journal of Medicine jelentése szerint mikor az férfi elővette péniszét, belemart a makkjába egy vipera.

Hatalmasra dagadt a szerszám, és felhólyagosodott. Mikor ezt észrevette, kórházba ment, ahol ellenszérumot adtak neki, majd másfél napig bent tartották a földművest.

Két hét múlva már tökéletesen funkcionált a hímtagja.

Ez egy Rákosi vipera. Nem ilyen harapta meg a férfit, de ez is elég veszélyesen fest. Forrás: Bajomi Bálint
Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockTe milyen vagy az ágyban?http://www.life.hu/intim/20150902-pilat-gabor-arrol-beszel-ki-milyen-az-agyban.htmlHa véletlenszerűen megállítanánk embereket az utcán és azt kérnénk tőlük, hogy értékeljék a partnetrük teljesítményét az ágyban egy tízes skálán... Nos, nem tudom milyen átlag jönne ki, de valószínűleg alacsonyabb lenne a pontérték, mint amit adott delikvensek saját maguknak adnának.IntimThinkstockA Pszichológus Pasi: az erények hiánya, avagy ezért nem találod az igazit http://www.life.hu/intim/20150910-parkapcsolatok-buktatoi-es-akadalyai-a-pszichologus-szerint.htmlAz örök kérdés és téma: miért nem találjuk az igazit? A Pszichológus Pasi ezúttal ezt a mindenkit érintő és mozgató témát feszegeti.IntimOrigoTóth Gabi: "Sosem voltam könnyen kapható lány, sok férfi mégis ezt gondolja rólam"http://www.life.hu/intim/20150910-toth-gabi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-megvedi-maganeletet-es-szerelmet-a.htmlAz énekesnő úgy döntött: eljött az ideje, hogy családját és szerelmét megvédje a nyilvánosságtól. Állítása szerint ugyanis sokszor festettek róla hamis képet, megpróbálták vadóc férfifalónak beállítani.IntimFotó: Margitay Klára/Life.huKét évig járt egy pasival, akiről kiderült, hogy nő és felcsatolós pénisze vanhttp://www.life.hu/intim/20150910-ket-evig-jart-egy-pasival-akirol-kiderult-hogy-no-es-felcsatolos-penisze-van.htmlTalán elértünk a napnak azon pontjához, amikor azt mondhatjuk: ennél vadabbat biztos, hogy nem fogunk találni. Van a sztoriban két barátnő, egy hazugság és egy hamis pénisz. Jöhet?IntimThinkstockVégre kiderült, mekkora péniszt szeretnek a nőkhttp://www.life.hu/intim/20150910-az-atlagos-meretu-peniszt-kedvelik-jobban-a-nok-egy-kutatas-szerint.htmlKutatók kérdezték meg nők egy csoportját, hogy vajon mekkora számukra az ideális méret. A hölgyek egyöntetűen szavazták meg a választ. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.