Steven 2012-ben jegyezte el párját, Laurát. Minden a tervek szerint alakult, ám egy nem várt orvosi vizsgálat miatt újra át kellett gondolniuk jövőjüket.

Laura és Steven három évre előre tervezték meg pénzügyi kiadásaikat, amelyben először álmaik otthona, majd a menyegző szerepelt - ám ekkor közbeszólt Steven lesújtó orvosi diagnózisa.

Forrás: Steve Grogan Photography

A 35 éves férfinél, aki 2 évvel ezelőtt kérte meg szerelme kezét lányuk, Lydia születése után, végső stádiumban lévő májrákot állapítottak meg, így úgy döntöttek, nem halogatják tovább az esküvőjüket. Amikor Steve-et rákkal diagnosztizálták, tudtuk, hogy azonnal össze akarunk házasodni. Ugyanazt a nevet akartuk viselni, és igazi családdá akartunk válni - mondta el a Daily Mailnek adott interjújában Laura, aki férjével együtt egy nővértől értesült először az alapítványról, amely segítségével sikerült anyagi támogatást kapniuk esküvőjükhöz.

Forrás: Steve Grogan Photography

A jótékonysági szervezet a virágoktól kezdve az ültetőkártyákon át a menyasszonyi ruháig amit tudott, biztosított az ifjú párnak a tökéletes esküvőhöz.