Tömeges esküvő Libanonban – Itt aztán volt menyasszony bőven

Forrás: NORTHFOTO -
házasságkötés Libanon esküvő tömeg szertartás frigy pár vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maronite templomban 37 pár egy időben tartotta meg esküvőjét.

A látványos kavalkádban már azt sem lehetett tudni, melyik menyasszony, melyik vőlegényhez tartozik. A párok azért vállalkoztak a tömeges házasságkötésre, mert a drága esküvői tarifát így tudták legjobban minimalizálni. Így ugyanis csak egy szertartást kellett kicsengetnie mind a 37 párnak.

Forrás: NORTHFOTO
Gyurta Gergely külföldön folytatjahttp://www.life.hu/news/20150915-gyurta-gergely-kulfoldon-folytatja.htmlÚjabb motivációra és új környezetre van szüksége Gyurta Dániel öccsének, Gyurta Gergelynek. Így Franciaországban folytatja az úszást.NewsMTIMenő szelfit akart, de 200 métert zuhant a mélybe http://www.life.hu/news/20150915-szelfizni-akart-a-szikla-peremerol-de-a-melye-zuhant.htmlTeljesen mindegy hol, kivel, vagy mivel, csak szelfi legyen! Fontos szempont viszont, hogy a kép ütős legyen, hiszen csak akkor kapunk rá sok lájkot. Azonban van olyan eset, amikor rosszul sül el a fotózkodás. NewsThinkstockŐrizetbe vették a kislányt gázoló kamionosthttp://www.life.hu/news/20150915-orizetbe-vette-a-rendorseg-a-kislanyt-es-nagymamajat-gazolo-lengyel-kamionsofort.htmlŐrizetben van az a lengyel kamionsofőr, aki halálra gázolt egy 17 hónapos kislányt és nagymamáját egy tiszaújvárosi gyalogátkelőhelyen.News--Eddig tart az indián nyár! Éppen a hétvégére ér ide a rossz időhttp://www.life.hu/news/20150914-idojaras-eppen-a-hetvegere-er-ide-a-rossz-ido.htmlA következő napokban is marad a nyárias meleg, az előrejelzések szerint épp a hét végére romlik el az idő. Szombaton már viharos szélre és zivatarokra kell számítani.NewsThinkstockLezárták a kanyont, mert túl sokan szelfiznek medvékkelhttp://www.life.hu/news/20150914-lezartak-a-kanyont-mert-tul-sokan-szelfiznek-medvekkel.htmlLezárták a denveri Waterton Kanyont, ugyanis szegény medvéknek egy perc nyugtuk sem volt a szelfiző turisták miatt, na és persze az embereket is simán széttéphette volna egy maci.News--Nem bocsát meg a felrúgott szíriai menekült a magyar operatőrnek http://www.life.hu/news/20150914-a-sziriai-menekult-nem-tud-megbocsajtani-az-ot-felrugo-laszlo-petranak.htmlAz N1TV egyik volt munkatársa, László Petra, Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, ezzel óriási felháborodást gerjesztve. A szíriai menekült férfi most azt nyilatkozta, hogy soha nem lesz képes megbocsátani a nőnek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.