5+1 dolog, amire a pasi valójában gondol, amikor azt mondja: "Semmi!"

Forrás: Thinkstock -
Gondolat férfi tippek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátod bámul ki az ablakon, nem szól hozzád és a tekintetedet sem keresi. Elereszt egy érthetetlen mondatot. Bárhol, bármikor fordul ilyen elő, óhatatlan, hogy közben azon gondolkozol: „Vajon mi jár a fejében?” Ezt sokszor szóvá is teszed neki, a legtöbbször pedig ezt a választ kapod utána – amit te is adnál: „Semmi!” vagy ugyanazt a mondatot elismétli. Fejtsük meg, mit is gondolhat valójában egy férfi az ilyen helyzetekben? 
Forrás: Thinkstock

1. "Kell egy golyóálló terv vacsorára." Éhesek vagyunk, mondj egy éttermet, ahova menni akarsz, de az sem baj, ha nem mondasz semmit.

2. Épp egy csendes pillanatában arról is elmélkedhet, hogy miként kezelné az apokalipszis helyzetet, amikor majd zombik árasztják el a bolygót. Fejben már meg is tervezte az erődítményt ellenük.

3. "Ez a felhő úgy néz ki, mint egy hosszú csík." Ez a mondat nem jelent mást, mint hogy a srácot egy hosszú csíkra emlékezteti a felhő formája.

4. Azt kérdezed tőle, hogy mi a baj, a válasz: „Semmi!” Valószínűleg tényleg nincs semmi baja.

5. „Milyen szép vagy.” Dögös vagy, tetszel neki, nem kell túlgondolni.

+1 Megmagyarázhatatlan szó, idegen kifejezés vagy más nyelven megfogalmazott mondat hagyja el a száját. Hagyd tovább filozofálni, majd visszatér egyszer!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.