Jennifer Lopez a 2000-es Grammy-gála óta nem villantott ekkorát

Forrás: NORTHFOTO/©/Marcel Thomas -
mell Versace villantás Grammy-gála Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye mindenki emlékszik még arra a zöld Versace ruhára, melyet Jennifer Lopez viselt 2000-ben a Grammy-gálán? Nos, mondhatni azóta nem villantott akkorát, mint most. 

Most egy igazán szűzies, fehér színű ruhában tette közszemlére melleit Jennifer Lopez, aki talán a 2000-es Grammy-gála óta nem mutatott ennyit belőlük. A díva természetesen ebben a szerelésben is lenyűgözően festett, a frizurájára pedig egyszerűen nem találunk szavakat!

Forrás: NORTHFOTO/©/Marcel Thomas

Jennifer Lopez combjai bearanyozzák a hétvégét

Ahol JLo megjelenik, ott kő kövön nem marad. Fehér fellépőruha, fekete vörös szőnyeges szett, és sok-sok kacér pillanat fűszerezte a popdíva előadását az iHeartRadio Music Fesztiválon. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Liptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajrahttp://www.life.hu/trend/20150921-liptai-claudia-rovid-haja-nem-tetszett-kislanyanak-pankanak.htmlMindenkit elvarázsolt Liptai Claudia új frizurája, aki most azt is elárulta, mi késztette ekkora változásra. TrendOrigoÉbredés után is gyönyörű a 37 éves Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150821-demcsak-zsuzsa-ebredes-utan-mutatta-meg-magat.htmlDemcsák Zsuzsa a napokban ünnepelte 37. születésnapját, a korából azonban jócskán letagadhatna a gyönyörű műsorvezető, aki most azt mutatta meg, milyen szépen fest ébredés után is. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoSmink nélkül szinte felismerhetetlen Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20150809-szabo-zsofi-szineszno-musorvezeto-szinte-felismerhetetlen-a-rola-keszult-kepen.htmlA gyönyörű színésznő smink nélkül és sugárzó boldogsággal az arcán pózolt a lovardában. Mi azonban alig ismertünk rá. TrendOrigoDöbbenetes átalakulás! Teljesen lepukkant az Alkonyat egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/trend/20150809-robert-pattinson-teljesen-lepukkant-az-alkonyat-szivtiproja-mar-nem-szexi.htmlSzomorú nap a mai: kiderült ugyanis, hogy a szexi Robert Pattinson már a múlté. Trend--Ennél bájosabbnak még nem láthattad Kylie Minogue-othttp://www.life.hu/trend/20150808-kylie-minogue-enekesno-bajosan-pozol-a-kameranak-nyaralasa-alatt.htmlA dögös 47 éves díva ezúttal kislányos bájával varázsolja el rajongóit képmegosztó oldalán.Trend--Így fest Jennifer Lopez, ha R2-D2-nak öltözik a Csillagok háborújábólhttp://www.life.hu/trend/20150821-jennifer-lopez-az-american-idol-valogatojan-rtd-2-nak-oltozott-a-csillagok-haborujabol.htmlElég érdekes ruhát kapott magára az énekesnő az American Idol legújabb szériájának válogatására. JLO most egy szexi díva helyett inkább a Csillagok háborújából jól ismert R2-D2-ra emlékeztetett minket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.