Kebelbarátnők - VV Dóri és barátnője lufimelleket villantottak

Forrás: Facebook/ VV Dóra -
Való Világ 7 mellek VV Dóra Való Világ VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dóri sosem hagyja, hogy hímnemű rajongóinak érdeklődése lankadjon, rendszeresen eteti az internet népét szexibbnél szexibb képekkel.

Aktmodell barátnőjével, Lévai Adriennel csinált közös mellfit VV Dóri. A két szépség kipakolta, amije van, és hát valljuk be, van nekik bőven... Dóri rendszeresen oszt meg dögös fotókat, ez meghozta az eredményét. A rajongók érdeklődése sosem lankad. Íme, egy igazi kebelbarátság!

Forrás: Facebook/ VV Dóra

A gyerek nem hülye, csak kicsi...http://www.life.hu/intim/20150922-pilat-gabor-a-vilag-legboldogtalanabb-gyermekei-azok-akiknek-nincs-tennivalojuk.htmlSőt, a lelki tisztaságuk, ártatlanságuk okán több ponton jobbak, mint a felnőttek. Természetesen van egy rakás dolog, amit még nem akaszthatunk a nyakukba és bizony sok esetben ránk vannak szorulva. Viszont akármilyen jó képességekkel érkeznek, kevés vagy rossz iránymutatással viszonylag gyorsan el tudnak kallódni. Intim--Elcsattant az első csók a TV2 Ezek megőrültek! műsorában: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150922-pumped-gabo-es-szogeczki-agi-kozott-elcsattant-az-elso-csok-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.html"Egy puszikát nyomhatsz a fejemre" - provokálta Szentgyörgyi Rómeót csapattársa, Szögeczki Ági a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának keddi adásában. Akkor azonban még nem tudta, hogy Pumped Gabótól fogja megkapni azt a hőn áhított csókot ország, világ előtt. Intim--Eljegyzésen gondolkodik Michael Jackson 17 éves lánya?http://www.life.hu/intim/20150922-michael-jackson-17-eves-lanya-paris-jackson-az-eljegyzesen-gondolkodik.htmlKözeli ismerőseik szerint komolyak a szándékai Paris Jacksonnak és futballista szerelmének, Chesternek. IntimOrigoLady Gaga mellei kiestek a ruhájából - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150922-lady-gaga-melleket-villantott-az-emmy-gala-afterpartija-utan.htmlAz énekesnőtől már megszokhattuk, hogy feltűnő, és igen kihívó ruhákkal vonja magára a figyelmet, azonban most igencsak sokat mutatott a melleiből. Intim--Détár Enikő nem akar többé feleség lenni, de azért nászútra elmenthttp://www.life.hu/intim/20150922-detar-eniko-nem-akar-tobbe-feleseg-lenni-de-naszutra-azert-elment-parjaval.htmlA színésznő ragyogó formában van, ráadásul azt pletykálják, hogy két év után kedvese, Péter megkérte a kezét. Détár Enikő azonban többé nem akar feleség lenni. Intim--Verebes István beleszeretett a beosztottjába - "Rettenetes szemétségeket követtem el..."http://www.life.hu/intim/20150922-verebes-istvan-szinesz-rendezo-szerelemrol-rekasi-karollyal-es-pikali-gerdaval.htmlVerebes Rékasi Károllyal és Pikali Gerdával a múltról és a szerelemről beszélgetett. A József Attila Színház Boldogság című darabjának ugyanis ő a rendezője. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.