Egy hónap orgazmus nélkül - Így élték meg a kísérleti alanyok

Forrás: Giphy -
kísérlet szex önkielégítés hónap orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BuzzFeed csapata rávett négy embert, hogy egy teljes hónapra mondjanak le a maszturbálás okozta örömökről. Bár arról nem esik szó a videóban, de nagyon valószínű, hogy a szexet is meg kellett vonniuk maguktól.

A durva emberkísérletben egy nő és három férfi vett részt, videóüzenetekben rögzítették tapasztalataikat. Mind a négyen kíváncsiak voltak, hogy fogják bírni a megvonást. A kísérlet egyetlen női résztvevője naponta egyszer nyúl magához általában, az egyik férfi, Winston egyszer reggel és egyszer este könnyít magán.

Kelsey, a lány már első este vágyakozva nézte a vibrátoros fiókját, a harmadik napon pedig már tényleg nagyon szeretett volna magához nyúlni, főleg, hogy megnézte a Magic Mike című filmet. Tíz nap után kifejezetten feszült volt. Az egyik férfi, Elvis nassolással próbálta kompenzálni a megvonást, a Ricky nevű pasi pedig edzéssel. Mind a négyen embertpróbáló feladatként jellemezték az egy hónapos kihívást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.