Bereczki Zoltánnal való válásuk után a színésznőre újra rátalált a boldogság Makranczi Zalán oldalán, akihez fél évvel ezelőtt ment feleségül. Ugyanakkor Szinetár Dóra úgy érzi, Bereczki Zoltánnal egy életre összetartoznak. 

Bevallása szerint nagyon nehéz három éven van túl Szinetár Dóra, ami tele volt boldog pillanatokkal, de nagyon sok sírással és gyötrődéssel is. A színésznő a Best magazinban mesélt korábbi kapcsolatairól, és Bereczki Zoltánnal való házasságáról, mely fájdalmas véget ért.

Forrás: Facebook/ Szinetár Dóra

"13 év után beláttuk, kevés az akarás, nekünk nem ebben a viszonyrendszerben kell együtt lennünk. Elengedtük egymás kezét, de az nem véletlen, hogy a mai napig jóban vagyunk, békében, szeretetben neveljük a gyerekünket. Mi egy életre összetartozunk, barátok, kollégák vagyunk, de már nem mint házaspár, mert úgy nem működtünk jól. Persze ezek a váltások, változások nem voltak könnyű élethelyzetek. Én ugyanis a látszat ellenére ragaszkodó, hűséges típus vagyok, nem az a fajta, aki pikk-pakk felrúg mindent." - nyilatkozta Szinetár Dóra, akire azóta rátalált újra a boldogság, fél évvel ezelőtt fogadott örök hűséget Makranczi Zalánnak.