"Nem elegáns magatokat mutogatni" - Kelemen Anna megelégelte a péniszelfiket

Forrás: Facebook/Kelemen Anna Official -
pénisz Kelemen András fotó férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna besokallt. Elege lett a neki küldözgetett falloszfotókból. Felszólította a férfiakat, hogy csökkentsék a virtuális tesztoszteront.

"Kedves Közönségem, rajongóim! Sokat gondolkodtam,tanakodtam vajon szóljak egyfajta csendes népnevelői célzattal a fotókért, melyek beérkeznek hozzám, a péniszfotók, mert hogy így hívom őket hiszen azok! Meg is sértődhetnék de nem teszem viszont kérlek titeket gondolkodjatok már el mit tesztek saját magatokkal?

Forrás: Facebook/Kelemen Anna Official

Nem elegáns magatokat mutogatni nemtudom én miben bízva...vagy tényleg van itt egy másik kaszt!? Tényleg jó szándékból mondom az Uraknak: kicsit több tartást!!!" - okította jobb magaviseletre férfirajongóit Kelemen Anna.

Egy 20 éves férfi kirabolta, majd megerőszakolta fiú ismerősét http://www.life.hu/news/20151012-eroszakoskodott-majd-ki-is-rabolta-fiu-ismeroset-a-huszeves-tamado.htmlAz eset vasárnap hajnalban történt Tatabányán. A férfi a szexuális erőszak mellett ki is rabolta az áldozatát. NewsThinkstockÍgy tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/news/20151012-godfrey-cuotto-megfogta-egy-vak-es-szellemileg-serult-ember-kezet-a-buszon.htmlNéha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette. News--Döbbenet: Felesége levágott fejével sétált egy férfihttp://www.life.hu/news/20151011-mumbai-kozeleben-csalfa-neje-levagott-fejevel-setalgatott-az-utcan-egy-ferfi.htmlAz ott most tényleg egy fej? Szerencsére nem túl jó minőségű az alábbi videó, de a Mirror szerint a felvételen az látszik, hogy egy férfi fényes nappal sétálgatott a kezében a felesége levágott fejével.News--Te ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20151011-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlA 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek. NewsThinkstockFiatal lányokat vett rá a prostitúcióra egy kaposvári taxishttp://www.life.hu/news/20151012-vadat-emeltek-egy-taxis-ellen-aki-prostituciora-vett-ra-fiatal-lanyokat.htmlKerítés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség egy taxis és három társa ellen - közölte a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel. NewsOrigoEgy terhes nő és öt gyerek egy dublini tűz áldozatai közötthttp://www.life.hu/news/20151012-terhes-no-es-ot-gyerek-egy-dublini-tuz-aldozatai-kozott.htmlKét család, öt felnőtt és öt gyermek veszítette életét szombaton hajnalban egy dél-dublini tűzben. A tragédia egy úgynevezett traveller táborban történt, az áldozatok nagy valószínűséggel romák voltak - írja az Origo.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.