5 férfitípus, akikhez egyáltalán nem érdemes hozzámenni

Forrás: Thinkstock -
házasság embertípus férfi érdekházasság tipp kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasság szent dolog és jó esetben egy életre szól ugyanazzal a személlyel. Honnan tudjuk, hogy az igazihoz megyünk hozzá? Sehonnan, de ha az alábbi öt típus valamelyikébe tartozik a vőlegény, nem olyan biztos, hogy működni fog a holtodiglan holtomiglan.

Az első típus az, aki mindig a kedvenc bárjában vagy klubjában lóg. Tiniként vicces elfoglaltság volt ott stírölni a lányok fenekét, rázni a fukszot a haveroknak, de az éretlen hedonista szerep egy kor után már inkább ciki. Nincs rá garancia, hogy melletted változtatna ezen a szokásán, amíg még ráadásul feszültséget is generálhatna köztetek. Inkább keress egy olyat, aki hajlandó felnőni veled.

Forrás: Thinkstock

A második típus az örök agglegény, aki félévente elhinti neked a házasság gondolatát, csak hogy biztosan ne farolj ki a kapcsolatból. Persze mondatai mögött egy csöppnyi szándék nem áll és csak azt tudja, hogy nem akar egyedül maradni, mást nem. Menj hozzá egy olyan férfihoz, akivel hosszútávon tudsz tervezni.

A harmadik típust örökké el kell(ene) tartanod és a hátadon cipelned: egyszerre lennél a szeretője, az anyja, a pénztárcája és a takarítónője. Olyan pasit keress inkább, akinek van egzisztenciája.

A negyedik típus elhiszi magáról, hogy ő a világ közepe, minden nő őt akarja, miközben te szürke kisegérként kullogsz mellette – szerinte. A bókolás sosem okoz neki gondot, csak épp nem a te irányodba. Válaszd inkább azt a férfit, aki pontosan tudja mekkora kincs vagy és ezt állandóan a tudtodra adja.

Forrás: Thinkstock

Az ötödik típus azért vesz feleségül, mert muszáj. A családi nyomás, a kapuzárási pánik külön és együtt is közrejátszanak nála és a kötelességeinek is eleget akar tenni. Veszélyes játék, hiszen zsákbamacska a helyzet, de még akár jól is elsülhet.

7 jel, ami arról árulkodik, hogy kifogtál egy önimádó férfithttp://www.life.hu/intim/20151014-narcisztikus-hajlamu-onimado-ferfivel-randizol-ha-ezeket-tapasztalod.htmlAz önimádó férfi: ki ne találkozott volna még ezzel a típussal? Ez a hét jel egyértelműen arra utal, hogy ismét egy ilyen srác bűvkörébe kerültél bele! Intim--5+1 dolog, amiből sejtheted, hogy a pasi jó az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20151012-csokbol-tancbol-kiderul-ha-a-ferfi-jo-az-agyban.htmlNem árt, ha már előre mintát veszel. Intim--7 jel, ami alapján Ő az igazi számodrahttp://www.life.hu/intim/20151006-het-jel-ami-szerint-o-az-igazi-szamodra-szerelem-kapcsolat.htmlA környezetünkben sokféle párkapcsolati példát látunk, negatívat és pozitívat egyaránt. Vess egy pillantást a saját kapcsolatodra és ha a felsorolt pontokból csak néhány igaz rátok, nagy valószínűséggel a legjobb ember mellett éled a minennapokat. Intim--7 jel, ami arra utal, hogy egy érzelmi terroristával randizolhttp://www.life.hu/intim/20151007-7-jel-ami-arra-utal-hogy-egy-erzelmi-terroristaval-randizol.htmlBiztos volt már dolgod olyan pasival, akinél sok dolog nem stimmelt, titokzatos volt és még a szeme se állt jól. Egy lelki, érzelmi terrorista ember még alattomosabb tud lenni, ha a kegyeidbe férkőzik. Íme, 7 intő jel, ami arra utal, hogy a sráccal valami nem gömbölyű. Intim--5+1 tipp, amitől könnyebben jutsz el a csúcsra (+18)http://www.life.hu/intim/20150928-ha-nehezen-sikerul-az-elvezet-fogadd-meg-ezt-a-hat-tippet.htmlNem ismered a tested, stresszes vagy és foggalmad sincs a G-pontról. Ez csak három dolog, ami megnehezíti, hogy a csúcsra eljuss. A Life.hu összegyűjtött 5+1 tippet, amitől könnyebben jöhet az élvezet. Intim--5+1 dolog, amire a pasi valójában gondol, amikor azt mondja: "Semmi!"http://www.life.hu/intim/20150917-erre-gondol-valojaban-a-pasid-most-kiderul.htmlA barátod bámul ki az ablakon, nem szól hozzád és a tekintetedet sem keresi. Elereszt egy érthetetlen mondatot. Bárhol, bármikor fordul ilyen elő, óhatatlan, hogy közben azon gondolkozol: „Vajon mi jár a fejében?” Ezt sokszor szóvá is teszed neki, a legtöbbször pedig ezt a választ kapod utána – amit te is adnál: „Semmi!” vagy ugyanazt a mondatot elismétli. Fejtsük meg, mit is gondolhat valójában egy férfi az ilyen helyzetekben? IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.