Amber Rose újra sokkol: ezúttal a GQ magazin legújabb számában vetkőzött le anyaszült meztelenre, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, egy kicsit magáról is beszélt.

Nem is tudjuk, melyikkel kezdjük: azzal, hogy Amber Rose már megint nem bírt magával, és meztelenül mutatta meg magát a GQ magazin novemberi számában, avagy azzal, hogy a jelek szerint még mindig nem sikerült túltennie magát a régi sérelmeken, beleértve Kanye Westet és feleségét, Kim Kardashiant.

Forrás: GO magazine

Azt azonban leszögezhetjük, hogy Kim és Amber azért egy dologban egyetértenek: a szexvideó jó ötlet

Szerintem rohadt jó dolog, hogy készített magáról szexfilmet, és ezzel dollármilliókat hozott a családjának. De ne felejtsük el, honnan jöttünk. Mert én nem fogom – szögezte le Kanye West exkedvese. Amber Rose azóta kritizálja előszeretettel exkedvesét, Kanye Westet és Kim Kardashiant, amióta annak idején csúnya véget ért a rapperrel való párkapcsolata.

Kim Kardashian, a nehézbombázó
A veszélyes idomokkal megáldott Kim Kardashiant méltán nevezhetjük a paparazzók egyik kedvencének, hiszen a levegő mindig izzik körülötte. Az aprócska, 157 centis hölgynek nem erőssége méretes bájainak takargatása.A Life.hu cikkéért kattints ide!