Angelina Jolie után utazott Brad Pitt, hogy megmentse a házasságukat?

Brad Pitt megmentés házasság Kambodzsa család utazás Angelina Jolie gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor most válságban van a hollywoodi sztárpár kapcsolata, vagy sem? A külföldi lapoknál is egymást érik a találgatások.

Mint ahogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, egyre több hír szól Brad Pitt és Angelina Jolie megromlott házasságáról. Állítják, hogy a hatgyerekes sztárpár már időtlen idők óta nem szexelt, Angelina Jolie étkezési zavarral, Brad Pitt pedig alkoholproblémákkal küzd.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A helyzet már annyira elfajult, hogy Brad kijelentette, amennyiben 40 kilóra fogyott felesége nem kezelteti anorexiáját, elválik tőle. Angelina Jolie, aki mostanság rendezőként igyekszik bizonyítani rátermettségét, jelenleg Kambodzsában forgatja legújabb filmjét, ahová az OK! magazin szerint eredeti elképzelése szerint egyedül érkezett, hogy távolabb kerüljön az otthoni gondoktól.

A Gossip Cop azonban állítja, hogy Brad Pitt a gyerekekkel együtt felesége után repült, hiszen ebben az időszakban éppen egymás közelségére van szüksége a párnak. Jolie és Pitt szóvivője nem erősítette meg egyik feltételezést sem.

Romantikus vacsorával ünnepelte házassági évfordulóját Amal és George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20150928-george-clooney-es-amal-clooney-vacsoraval-unnepeltek-elso-hazassagi-evfordulojukat.htmlImmár egy éve, hogy a hollywoodi színész feleségül vette a libanoni származású emberjogi ügyvédnőt. Intim--Sienna Miller végre tisztázta, mi van közte és Brad Pitt közötthttp://www.life.hu/intim/20151020-sienna-miller-szineszno-vegre-tisztazta-mi-van-kozte-es-brad-pitt-kozott.htmlA színésznő egy rádióműsorban tette világossá Angelina Jolie férjéhez fűzött állítólagos viszonyát. Intim--Jakabos Zsuzsa házassági ajánlatot kapotthttp://www.life.hu/intim/20151015-jakabos-zsuzsa-europa-bajnok-uszono-hazassagi-ajanlatot-kapott-egy-olasz-rajongojatol.htmlAz úszófenomént egy olasz férfi ostromolja közösségi oldalán. Intim--Szíriai kisgyermeket fogadna örökbe Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20150923-angelina-jolie-es-brad-pitt-hollywoodi-sztarpar-sziriai-kisgyermeket-fogadna-orokbe.htmlKülföldi lapinformációk szerint Jolie egy szíriai árvát szeretne örökbe fogadni három saját, és három adoptált gyermeke mellé.CsaládNorthfotoAz öngyilkosságba menekült a kényszerházasság elől a muszlim modellhttp://www.life.hu/news/20150921-nadia-menaz-muszlim-modell-az-ongyilkossagba-menekult-a-kenyszerhazassag-elol.htmlHoltan találták Nadia Menaz muszlim modellt angliai otthonában. A nyomozás eddigi állása szerint a fiatal édesanyát szülei házasságra akarták kényszeríteni egy férfival, ezért a nő önkezével vetett véget életének. NewsOrigoMit szólnál hozzá, ha Brad Pitt tervezné meg álmaid otthonát?http://www.life.hu/otthon/20150728-sztarok-akik-epiteszetet-tanultak.html„Mi lett volna, ha...?” Ugye, te is gyakran el szoktál játszani ezzel a gondolattal? Nos, az alábbi hírességek bebiztosították magukat arra az esetre, ha esetleg a sztárrá válás nem jön össze. Hogy mi lett volna belőlük, ha nem hollywoodi hírességek lesznek? Mi más, hát építész!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.