Akkor most válságban van a hollywoodi sztárpár kapcsolata, vagy sem? A külföldi lapoknál is egymást érik a találgatások.

Mint ahogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, egyre több hír szól Brad Pitt és Angelina Jolie megromlott házasságáról. Állítják, hogy a hatgyerekes sztárpár már időtlen idők óta nem szexelt, Angelina Jolie étkezési zavarral, Brad Pitt pedig alkoholproblémákkal küzd.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A helyzet már annyira elfajult, hogy Brad kijelentette, amennyiben 40 kilóra fogyott felesége nem kezelteti anorexiáját, elválik tőle. Angelina Jolie, aki mostanság rendezőként igyekszik bizonyítani rátermettségét, jelenleg Kambodzsában forgatja legújabb filmjét, ahová az OK! magazin szerint eredeti elképzelése szerint egyedül érkezett, hogy távolabb kerüljön az otthoni gondoktól.

A Gossip Cop azonban állítja, hogy Brad Pitt a gyerekekkel együtt felesége után repült, hiszen ebben az időszakban éppen egymás közelségére van szüksége a párnak. Jolie és Pitt szóvivője nem erősítette meg egyik feltételezést sem.