Így játszik együtt Katalin hercegné és Vilmos herceg - Tündéri fotó!

Forrás: AFP/David Cheskin -
házasság Katalin hercegnő játék Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi álompárhoz méltó módon jelent meg a hercegi pár Dundee városában, hogy találkozhasson a BAFTA játéktervezői díjának idei győzteseivel. És, ha már ott voltak, ők is kipróbáltak egy-egy játékot.

Vilmos herceg, számos egyéb titulusa mellett a BAFTA elnöke is, így nem volt kétséges, hogy részt vesz a fiatal játéktervezőknek megrendezett díjátadón, az Abertay Egyetemen. És, ha már ott voltak feleségével, Katalinnal, akkor egy, a fiatal tervezők által létrehozozz konzol játékot is kipróbáltak. A róluk készült kép magáért beszél, és eloszlatja az összes eddigi híresztelést, mely arról szólt, hogy megromlott a kapcsolatuk.

Forrás: AFP/David Cheskin

Variációk orgazmusra: 4 pasivadító szexpóz őszre (18+)http://www.life.hu/intim/20111110-szex-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-amiket-a-pasik-imadnak.htmlSzeretnéd kényeztetni a pasidat, feldobnád a szexuális életeteket? Ezentúl részesítsd előnyben a férfiak kedvenc pozitúráit, meg fogsz lepődni, milyen könnyű a kedvükben járni... Intim--Ki akarták rúgni a tanárnőt, mert az iskola szerint túl szexi http://www.life.hu/intim/20151024-a-modellkent-is-dolgozo-tanarno-tul-dogosnek-bizonyult-igy-ki-akartak-rugni.htmlValószínűleg még senkit nem akartak olyan kifogással elbocsájtani, mint egy Utah állambeli tanárnőt. Az egyedülálló Mindi Jensent a dögös fotói miatt akarták kirúgni az iskolából.IntimOrigo6 mítosz az análról - Vigyázat, lehet, hogy eddig rosszul tudtál valamit!http://www.life.hu/intim/20151022-6-mitosz-az-analis-szexrol.htmlÁllítólag szörnyen fáj, és túl sok olyan testnedvvel jár, amihez senkinek sincs kedve. Ja, és persze jön az análmanó, aki ellopja az ékszereidet, miközben csináljátok a pasiddal. Na, persze... Intim--Visszalépett a válástól Khloe Kardashian és Lamar Odom kosárlabdázóhttp://www.life.hu/intim/20151022-khloe-kardashian-valosagshow-sztar-es-lamar-odom-kosarlabdazo-visszalepett-a-valastol.htmlMeggondolta magát a valóságshow-sztár, aki mostanában egyre több időt tölt a jelenleg lábadozó kosárlabdázóval. Intim--Tudtad? Ha nem használják eleget, 1-2 centivel megrövidülhet a férfiak szerszámahttp://www.life.hu/intim/20151022-megdobbento-tenyek-a-peniszrol.htmlAhogy már írtunk róla, felmérést csináltak, hogy mekkora az átlagos pénisz. Most pedig eláruljuk azt is, hogy vajon tényleg csökkenhet-e a hímvessző mérete és azt is megtudhatod, hogy mekkora az eddig mért leghosszabb férfi nemi szerv. Intim--Tudj meg mindent Sofia Vergara és Joe Manganiello esküvőjéről!http://www.life.hu/intim/20151023-sofia-vergara-es-joe-manganiello-eskuvojenek-reszletei-kiderultek.htmlIgen, most már biztos: november végén kell egybe Hollywood legszexibb jegyespárja. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.