Azt hinnéd, a férfiak a lepattogzott körmöktől vagy a lenőtt hajtól kapnak sikítófrászt? Tévedsz. Vannak dolgok, amikről te azt hiszed, hogy nem is vészesek, pedig ők a legszívesebben fejvesztve menekülnének miattuk.

Megkérdeztünk néhány férfit, akik bevallották, nem feltétlenül a zsíros hajú lányok taszítják őket a leginkább. Figyelj, és tanulj! 

Mindenki kritizálása 

Ültök az étteremben, ahol a mellettetek lévő asztalnál csámcsog a nő, és még a ruhája is kifejezetten ocsmány? Oké, jegyezd meg suttogva a pasidnak, de ez elég, ha maximum kéthavonta egyszer előfordul. Ha minden egyes élőlényről van egy rosszindulatú megjegyzésed, aki szembe jön, leginkább azt fogja hinni rólad, hogy egy életunt, féltékeny, gonosz nő vagy. 

Forrás: giphy.com

Koszos körmök 

Hiába hibátlan a sminked, és hiába viseled a legelőnyösebb ruhádat, ha úgy néznek ki a körmeid, mintha két napja a földet túrnád. 

Fura szag 

"Ha egy lányon valami olyan szagot érzek, ami nekem nem beazonosítható, például nem parfüm, testápoló, ilyesmi, akkor az nekem fura. Legyen egy nőnek jó illata, amire jó emlékezni, amikor nincs velem" – mondta az egyik férfi. 

Állandó panaszkodás 

Nyilván elmondhatod a problémáidat egy férfinak, de ha kizárólag panaszkodásból állnak a veled folytatott beszélgetések, hidd el, legszívesebben egy összegöngyölt zoknit dugna a szádba, hogy elhallgattasson, azonban mivel ezt nem lehet, ezért csak simán nem találkozik veled többször. Próbálj pozitívabb lenni! 

Forrás: giphy.com

Nem az alakodhoz illő ruhák 

Sem a tehénen a gatya effektet, azaz az over-over-oversize cuccok viselését, sem a testre feszülő leggings és rövid felső kombinációt nem szeretik a férfiak, pláne, ha nem teljesen kifogástalan az alakod. (De ha te vagy Kate Moss, akkor sem ajánlatos kimenned az utcára leggingsben.) Ha azt látják rajtad, hogy feszengsz a ruháidban, abból semmi jó nem sülhet ki.