Angelina Jolie és Brad Pitt végre nyilatkoztak házasságukról

Brad Pitt interjú Angelina Jolie kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Today Showban adott közös interjút Angelina Jolie és Brad Pitt. A sztárpár a By The Sea című filmben gondokkal küzdő házaspárt alakít. Elárulták, az életben is így van-e.

"Remélem, tudja a közönség, hogy nem csináltuk volna meg a filmet, ha nekünk is olyan gondjaink lennének egymással, mint a történetben a házaspárnak" - mondta Jolie, aki nemcsak szereplője, de rendezője is a By The Sea-nek.

Nagyon, nagyon, nagyon stabil a házasságunk, és a filmben szereplő problémák nem a mieink, csak a szereplőké"

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az elmúlt évben sok problémával küzdött meg Angelina. Eltávolíttatta melleit és petefészkeit, hosszú ideig lábadozott. "Tudtam, mikor a műtéteket hajtották végre rajtam, hogy a férjem mellettem áll. Nem érzem magam kevésbé nőnek, mert ő nem hagyta, hogy így érezzek. Meg kell hozni döntéseket az életben. Én azért döntöttem a műtétek mellett, mert tudtam, hogy nekem így lesz jó."

Brad Pitt egyetértett feleségével, és hozzátette: "Bármit, ami ahhoz szükséges, hogy egy család egyben maradjon, meg kell tenni. Ez az ő nehéz, ijesztő döntése volt. Annyi mindenből lehet baj."

A házaspár viccelődött is egymással. Megszellőztették az információt arról, hogy mihez nincs tehetsége Angie-nek.

"Háromhavonta elmondom a férjemnek, hogy drágám, meg kéne tanulnom főzni, nem?" - mondta Jolie, majd Pitt válaszolt: "Igen, de mindig elviccelem a dolgot. Fogalma nincs a főzésről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.