takarítás pucsítás Alekosz Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsősorban saját örömére takaríttatta ki Baukó Évával kocsiját Alekosz. "Szavakkal nem lehet leírni azt a finom eleganciát, ami akkor fordul elő, ha Éva lehajol" - mondta a görög csődör.

Alekosz kitakaríttatta kocsiját Évával, ám a porszívózás miatt pucsító Éva látványa sem hagyta hidegen: "Éva a takarítás alatt számomra biztosított látványával, női képi világával valamelyest kielégített...˝ - fogalmazott Alekosz.

Alekoszért nők tízezrei rajonganak - Aputesttel hódít a celeb http://www.life.hu/intim/20150807-alekosz-az-rtl-klub-valovilag-egykori-gyoztesenek-testeert-nok-millioi-rajonganak.htmlMegdöbbentő hír látott ma napvilágot: Alekosz testéért állítólag nők tízezrei rajonganak.Intim--Alekosz szerint minimum 15 év különbségnek kell lenni egy pár tagjainak életkora közötthttp://www.life.hu/intim/20150531-alekosz-szerint-minimum-15-ev-kulonbsegnek-kell-lenni-egy-par-eletkora-kozott.htmlAlekosz Friderikusz Sándornak mesélte el, hogy ismerkedett meg szerelmével, Bettyvel.IntimOrigoKiderült! Az európai nők lépnek félre a leggyakrabbanhttp://www.life.hu/intim/20151026-egy-kutatas-szerint-az-europai-nok-lepnek-felre-a-leggyakrabban.htmlAz európaiak lépnek félre a leggyakrabban, míg az amerikaiak vállalják a legtöbb kockázatot a fogamzásgátlás terén – többek között ez is kiderült a DrEd.com nemzetközi kutatásából.Intim--Rubint Réka: "Norbi elém tolta a házassági szerződést"http://www.life.hu/intim/20151026-schobert-norbi-rubint-rekaval-hazassagi-szerzodest-iratott-ala.htmlEgészen intim családi titkokat is megosztott az Összezárva Friderikusszal című műsorban Rubint Réka, aki többek közt elárulta: férje házassági szerződést íratott alá vele az esküvő előtt. Intim--Tolvai Reni megszólalt bugyi-ügyben: "Igazából volt rajtam"http://www.life.hu/intim/20151026-tolvai-renin-volt-bugyi-a-videoklip-forgatason.htmlA fél ország lázasan találgatta, hogy volt-e bugyi Tolvai Renin vagy sem, legújabb klipjének forgatásán. Most az énekesnő is megszólalt az ügyben. Intim--Alekosz és Betty harmadikat kereshttp://www.life.hu/intim/20131221-az-rtl-klub-valovilagabol-megismert-alekosz-es-kedvese-betty-ferfiakat-es-noket-keres-kapcsolatuk.htmlPárt, esetleg harmadik személyt keresnek maguk mellé Alekoszék. A görög csődörként is elhíresült valóságshow-szereplő és Bettyje - ipszilonnal - így dobná fel a magánéletét, ám még nem találtak alkalmas jelentkezőt a "minőségi idő" eltöltésére. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.