Javában zajlik Halle Berry és Olivier Martinez válása, mindeközben a színésznő exférje, David Justice úgy érezte, itt az alkalom, hogy végre tisztázza, milyen ember is valójában a volt felesége.

David Justice baseball játékos, aki 1993-ban vette el Berryt, és 1997-ben vált el tőle, a Daily Mailnek adott interjújában elmondta: minden vád és találgatás ellenére soha, de soha nem ütötte meg A macskanő és az X-men sztárját. 

David Justice, Halle Berry és a 4 éves gyerekszínész, Marc John Jefferies a Bármi áron című film premierjénForrás: AFP/Jeff Haynes

Akkor nem számított, de most minden más. Halle soha nem mondta, hogy megütöttem, de azt sem, hogy nem tettem ilyesmit. Soha.Csak azt akarom, hogy a feleségem, a gyerekeim, a családom többi tagja, a barátaim és a rajongóim tudják végre, hogy mi az igazság" – vallotta be Justice, aki később Twitteren azt írta, hogy Halle egyik volt barátja volt az, aki úgy megütötte a színésznőt, hogy azóta az egyik fülére nem hall. Ám, mint később kiderült, nem csupán ezért neheztel exére. Őrültem mérges volt rám, amiért otthagytam, ezért az ő hollywoodi csapata megpróbálta befeketíteni a nevem.Mert hát az én hibám volt, igaz? Így van, Én, Eric, Gabriel és Olivier lovagok voltunk egészen addig, amíg véget nem ért. Aztán mi lettünk a történet gonoszai. Csak azok tudják az igazságot, akik jártak Halle-vel" – írta Twitteren Justice. Később ugyanitt reagált rá a színésznő másik exe, Eric Benet is: Igazat írt David Justice. Halle Berry és Olivier Martinez a napokban jelentették be válásukat, amelynek okaként a sztárok által oly kedvelt összeférhetetlen ellentéteket nevezték meg. A sztárpár 2 évig volt együtt, házasságukból egy fiuk, Maceo született.