Görög Zita:"Ötször jegyeztek el, de most először biztos, hogy férjhez is megyek"

Görög Zita házasság eljegyzés feleség család gyűrű szerelem férj kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell szinte úszik a boldogságban azóta, hogy párja, Tamás gyűrűt húzott az ujjára. Zita elárulta: nem ez volt az első eset, hogy eljegyezték, azonban most először biztos benne, hogy férjhez is megy. 

Görög Zita szerelme, Tamás személyében megtalálta az igazit. Már túl vannak az eljegyzésen és nemrég gyermekei apjának is bemutatta új kedvesét. A gyönyörű modell-színésznő pedig aki azt is elárulta, nem ez az első alkalom, hogy meggyűrűzték - írja a Story magazin.

Forrás: Görög Zita

"Ötször jegyeztek el életemben, de most először biztos, hogy férjhez is megyek. A régi gyűrűimet édesanyámnak adtam ajándékba, ő hordja őket" - mondta Zita.

Tévés főnök Görög Zita szerelme

Görög Zita már gyerekeinek is bemutatta új szerelmét, a befolyásos, sármos televízióst. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kiderült! Az európai nők lépnek félre a leggyakrabbanhttp://www.life.hu/intim/20151026-egy-kutatas-szerint-az-europai-nok-lepnek-felre-a-leggyakrabban.htmlAz európaiak lépnek félre a leggyakrabban, míg az amerikaiak vállalják a legtöbb kockázatot a fogamzásgátlás terén – többek között ez is kiderült a DrEd.com nemzetközi kutatásából.Intim--Így ingereld a csiklód, ha intenzívebb orgazmusra vágyszhttp://www.life.hu/intim/20151024-igy-ingereld-a-csiklodat-az-intenzivebb-orgazmusert.htmlA női csikló titkos rejtelmeiről sokat hallani: számtalan felmérés számolt be arról, hogy a nők jelentős része a csiklóján keresztül hamarabb és gyakrabban jut orgazmushoz, mint a hüvelyén keresztül. Most viszont azt is eláruljuk, hogyan lehet még jobban fokozni ezeket az élvezeteket. IntimThinkstockKerültél már vadregényes szerelmi háromszögbe?http://www.life.hu/intim/20151019-vlogoli-az-utca-emberenek-velemenye-a-szerelmi-haromszogekrol.htmlEzúttal egy igazán izgalmas témáról, a szerelmi háromszögekről kérdezte az utca népét a tőle megszokott stílusban VlogOli. IntimThinkstockFrank Sinatra el akarta venni Marilyn Monroe-thttp://www.life.hu/intim/20151020-frank-sinatra-oneletrjazi-konyve-szerint-el-akarta-venni-marilyn-monroet.htmlA szőke szexszimbólum teljesen levette a lábáról Frank Sinatrát, aki a most megjelenő életrajzi könyve szerint annyira beleszeretett Marilyn Monroe-ba, hogy el akarta venni felelségül. A színésznő azonban kikosarazta. IntimOrigoDráma! Új szerelme csúnyán átverte Sandra Bullockot?http://www.life.hu/intim/20151016-sandra-bullock-szerelmenek-bryan-randellnek-baratnoje-volt-amikor-osszejott-a-szinesznovel.htmlHiába talált rá hosszú időt követően a szerelem, máris véget ért a gyönyörű színésznő boldogsága? Olyan hírek kaptak ugyanis szárnyra, hogy Sandra Bullock közel sem volt az egyetlen Bryan Randell életében. Intim--Egy korszak véget ért! Nem lesz több meztelen kép a Playboybanhttp://www.life.hu/intim/20151013-nem-lesz-tobb-meztelen-norol-keszult-foto-a-playboyban.htmlMegdöbbentő döntésre jutottak a Playboynál: nem közölnek többé meztelen nőkről készült képeket. Az okok pedig elég prózaiak az NBC News szerint. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.