Medveczky Ilona: „Bevallom, szerelmes lettem"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Medveczky Ilona táncos csókolózás díva szerelem internetes társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva az interneten keresi a párját és úgy tűnik, meg is találta: a férfival már túl vannak az első csókon is.

Medveczky Ilona nemrég arról vallott, hogy számára az internetes társkeresés csak egy jó szórakozás. A táncosnő végül mégis párra talált az online világban - írja a Story.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Kellemes órákat töltöttünk együtt, jót beszélgettünk. Nem okozott csalódást, a valóságban is nagyon stílusos, sármos és romantikus. Háromszor találkoztunk eddig és megtörtént, ami az elmúlt hatvan évben senkivel: csókolóztunk!" – mesélte Ilona.

„Az első szerelmem óta nem adtam az ajkaimat senkinek. Most viszont én voltam a kezdeményező, én akartam megélni azokat az érzéseket, amelyek felhalmozódtak bennem. Bevallom szerelmes lettem, de még nem tudom mi lesz a folytatás" – mondta a díva.

Forró! Ezek a legjobb szexjelenetek az RTL Klub vadonatúj sorozatábólhttp://www.life.hu/intim/20151118-stohl-andras-szinesz-best-of-szexjelenetei-az-rtl-klub-vadonatuj-sorozatabol-a-valotarsakbol.htmlA Válótársak című, párkapcsolatokról szóló sorozatban többször láthatjuk majd Stohl Andrást intim helyzetben. A Life.hu megszerzett pár pikáns fotót a filmből, ezzel egy kis ízelítőt adva abból, mi vár ránk csütörtökön este.Intim--Gyönyörű aktfotón pózol Larion Zoéhttp://www.life.hu/intim/20151118-larion-zoe-modell-muller-attila-baratnoje-gyonyoru-aktfoton-pozol-mezetlenul.htmlCsodás fotóra bukkantunk, amelyen a modell testét csupán a félhomály takarja, a férfivadító pózban pedig Zoé minden porcikája kívánatos és szexi. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huA cickó és a tenger: A szexi amerikai futballsztár idősebb feleségét nyaraltatjahttp://www.life.hu/intim/20151116-kroy-biermann-a-szexi-amerikai-futballsztar-idos-feleseget-nyaraltatta-a-tengerparton.htmlKíváncsi vagy rá, hogyan fest egy daliás fickó és pár évvel idősebb felesége, akinek hat gyermeke van? Most megmutatjuk!Intim--Hódi Pamela nagy hírrel várta otthon Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/intim/20151117-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-nagy-hirrel-varta-parjat-berki-krisztiant.htmlNemcsak takarítással és rendrakással fogadta otthon a kórházból hazatérő Berki Krisztiánt a párja.IntimOrigoKulcsár Edina szakított vőlegényével?http://www.life.hu/intim/20151117-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezett-szepsegkiralynoje-lehet-hogy-szakitott-volegenyevel.htmlAz a hír járja, hogy a szépségkirálynő, akit a Miss Word versenyen a világ második legszebb lányának választottak, felbontotta eljegyzését Mátéval. Intim--Hoppá! Törlődhetnek az emlékeid a szextől!http://www.life.hu/intim/20151106-tudosok-allitjak-a-szexnek-kulonos-mellekhatasai-lehetnek.htmlA gyönyör perceinek bizony kellemetlen mellékhatásai is lehetnek, amit most egy kutatás is bizonyított. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.