Valami nem stimmelne Will Smithék háza körül? Vagy nyilatkozatával csak válaszolni akart a színész azokra a híresztelésekre, amelyek szerint válságban van a házassága?

Bár nehéz, fárasztó és kínzó dolog házasnak lenni, Will Smithnek ennek ellenére esze ágában sincs elválni feleségétől, Jada Pinkett Smith-től – többek között erről beszélt a színész az Entertainment Tonight-nak, amikor párkapcsolatáról és a hosszú házasság titkáról kérdezték. „20 éve vagyunk házasok, és minden nap megkérdezzük magunktól, mi a hosszú házasság titka.

Forrás: AFP/Robyn Beck

 

Igazán az, hogy a nap végén egyszerűen csak nem lépsz ki belőle – ezekkel a szavakkal kezdte vallomását a színész, aki nemrég maga vetett véget a találgatásoknak, miután cáfolta az állítólagos válására vonatkozó pletykákat. „Nem várhatod el, hogy könnyű legyen.Tulajdonképpen az, hogy összeházasodtunk, a legnehezebb, a legfárasztóbb és a leggyötrelmesebb dolog volt az életünkben, amelyet valaha megtettünk– tette hozzá.

Will Smith talán tudhatja, miről beszél. A színész 1995-ben találkozott feleségével, Jada Pinkett-tel, két éttvel később összeházasodtak, majd megszületettek gyermekeik: fiuk, Jaden 17 éves, lányuk, Willow 15.