Körbeutazták a világot, ám végül a mesés Tahitin telepedtek le. Pillants be Charlotte Durgeat és Jasson Vedel hétköznapjaiba!

Búvárkodás, vitorlázás, napfürdőzés és szerelem – Charlotte Durgeat és Jesson Vedel képei alapján ebből áll egyetlen napja az Instagram legújabb sztárpárjának.

Forrás: Instagram/Charlotte Durgeat

A közgazdász hallgató modell és a wakeboard és vízisí iskolát vezető férfi egy évvel ezelőtt találkoztak, azóta pedig szinte az egész világot körbeutazták.

Forrás: Instagram/Charlotte Durgeat

Voltak Kaliforniában, Ausztráliában, Balin, Franciaországban, Görögországban és Spanyolországban, végül pedig a csodálatos Tahitin telepedtek le.

Forrás: Instagram/Charlotte Durgeat

„Elég szerencsés életünk van itt, ha engem kérdeztek.Minden nap egy új kaland, felfedezzük a természet szépségét és az óceán minden kincsét.A virágok illata betölt mindent, itt teremnek a leglédúsabb gyümölcsök, amelyeket valaha kóstoltál. Ez a mi történetünk. Büszkeség tahiti embernek lenni" – idézi a Bored Panda Charlotte szavait. További képekért kattints ide!

Így is lehet élni
Charlotte és Jesson élete már korábban is megfogott minket: a szerelmespár találkozásáról, kapcsolatukról és világkörüli útjairól bővebben itt olvashatsz a Life.hu-n.