Tökéletes Instagram-fotók a nyaralásról? Íme, a világ legfurcsább megoldása

Forrás: Instagram/El Camino Travel -
vállalat fotózás társaság barát cég nyaralás fényképezés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös igényre specializálódott az El Camino Travel nevű cég: a vállalat segít abban, hogy baráti nyaralásotok minden jól elkapott pillanata megállja helyét a világ legnépszerűbb képmegosztó oldalán is.

Minden valamirevaló gondos és igényes Instagram-felhasználó tudja, valójában milyen nehéz újra és újra lenyűgözni a követőket egy-egy jól sikerült, olykor már művészi szintre emelkedett fotóval. Különösen igaz ez nyaraláskor, amikor a legtöbben csak élvezni szeretnék a jól megérdemelt pihenést, a fényképezés nyűgjét pedig inkább másra hárítanák.

Forrás: Instagram/El Camino Travel

Ez az a piaci rés, amelyet meglovagol az El Camino Travel nevű cég: az alig egyéves vállalat csoportos nyaralások dokumentálására szakosodott, és igyekszik mindenki igényét kielégíteni. Ígéretük szerint naponta minimum 20 darab olyan fotót készítenek, amelyek az Instagramon is simán megállják helyüket.

Forrás: Instagram/El Camino Travel

Szolgáltatásuk természetesen nem a legolcsóbb kategóriába tartozik: egy-egy útjukért 2500 dollárt, vagyis körülbelül 681 ezer forintot is elkérhetnek. Viszont ha valóban csoportos nyaralásról van szó, a költségek megoszlanak, ugyebár...

Így készül a tökéletes szelfi

Szívesen csatlakoznál a világsztárokhoz és a menő ismerőseidhez, akik úton-útfélen magukat fotózzák, a jól sikerült képeket pedig rendszeresen megosztják a közösségi oldalon? Készítsd el magadról a tökéletes selfie-t profi módon – itt eláruljuk, hogyan kezdj hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.