Instagramon találkozgat egymással a távkapcsolatban élő szerelmespár - Ötletes fotók!

Forrás: Instagram/shinliart -
Washington fotó párkapcsolat Szöul szerelem
A párt több mint hétezer kilométert választja el egymástól, így csak a közösségi médián keresztül tudják tartani a kapcsolatot. A szerelmesek egy kreatív ötlettel futnak össze minden nap. 

Danbi Shin és Seok Li tizennégy órás időeltotldásban élnek egymáshoz képest, így sokszor nehéz összeegyeztetniük a telefonos beszélgetéseket. A lány Washingtonban, a fiú pedig Szöulban él. Arra, hogy minden nap találkozzanak esély sincsen, így az Instagramon készítettek egy oldalt shinliart néven, ahová olyan képeket töltenek fel, melyek egyik felén Shin, másik oldalán pedig Li van. Így kicsit olyan hatása van az egésznek, mintha egy közös képen lennének. A bejegyzésekhez kisebb üzeneteket is szoktak írni, ebben kommentálva az aznap történt eseményeket.

Danbi Shin és Seok Li Forrás: Instagram/shinliart
Forrás: Instagram/shinliart

Forrás: Instagram/shinliart

Orlando Bloom Salma Hayek gigamellét fixírozza - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151124-orlando-bloom-salma-hayek-hatalmas-dekoltazsat-nezi.htmlA színésznő újra odatette magát, és kicsapta hatalmas melleit a vörös szőnyegre – Orlando Bloom legnagyobb örömére.Intim--Itt az áttörés? Új férfi fogamzásgátló érkezhethttp://www.life.hu/intim/20151122-uj-ferfi-fogamzasgatlo-alapja-lehet-egy-felfedezes-attores-a-a-termekenysegi-rendellenessegeknel.htmlEgy a test alakját szabályozó, jószerivel minden többsejtű állati szervezetben előforduló jelzőrendszerről kiderült, hogy hatással van a férfiak termékenységére is. A felfedezés segíthet ennek kezelésében, éppúgy, mint egy új férfi fogamzásgátló kifejlesztésében.IntimThinkstockÚj trükkökkel megkönnyíti meg a szakítást a Facebook: Íme!http://www.life.hu/intim/20151122-a-facebook-gondol-azokra-akiknek-faj-meg-egy-egy-regi-szerelem-szakitas-konnyeden.htmlSzakítani sosem jó. Facebookon átállítani a kapcsolati státuszt pedig még talán rosszabb is, hiszen mindenki látja. Mi több, a volt szerelem is állandóan kísért közös képek, megjelölések és egyéb posztok formájában. De már nem sokáig.Intim--Meglepő erotikus fantáziájáról mesélt Rita Orahttp://www.life.hu/intim/20151121-rita-ora-enekesno-erotikus-alma-madonna.htmlRita Ora nem túlságosan szégyenlős: egy talk show-ban a 24 éves sztár elmesélte, nagy vágya, hogy egyszer még ágyba bújjon Madonnával. IntimOrigoMeztelenül edzett a női rögbicsapat – Forró fotók!http://www.life.hu/intim/20151120-meztelenul-fotoztak-az-oxford-egyetem-noi-rogbiseit.htmlAz Oxford egyetem női rögbicsapata teljesen pucéran vállalt fotózást. A meztelenkedés persze nem öncélú, jótékony célra gyűjtenek vele. Intim--Barátnőre soha, leendő numerákra inkább: Erre gondolnak a férfiak maszturbálás közben (18+)http://www.life.hu/intim/20151118-ezekre-gondolnak-a-ferfiak-maszturbalas-kozben-baratnore-soha-leendo-numerakra-inkabb.htmlA statisztikák szerint a férfiak legalább 40%-a naponta végez önkielégítést, és ez az arány a párkapcsolatban élők esetében sem sokkal kisebb. De mire gondolnak eközben a pasik? Megkértük néhány férfiút, hogy anomin módon meséljen nekünk erről. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.