A színésznő boldogabb, mint valaha, s ennek oka, hogy új szerelem lépett az életé­be. 

"Köszönöm, nagyon boldog vagyok. A párommal nyolc hó­napja ismerkedtünk meg. Író, most adják ki a második könyvét, ennek promóciója révén találkoztunk először. Már az első pillanatban egy hullámhosszra kerültünk, azóta pedig alkotótársak is lettünk. Ő egyébként nemzetközileg elismert sportoló, de visszavonult, így már több ideje van az írásra"mesélte a Borsnak Alexandra. "Ő az a férfi, aki a tükörképem. A férfi, aki mellett – bár korábban feladtam a reményt – el tudom képzelni az élete­met" - tette hozzá. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
"...Van olyan férfi, aki hasonló hozzám, és ilyen nőre vágyik"
Másfél évvel ezelőtt készített Szily Nóra interjút az éppen egyedülálló Alexandrával. A nő úgy teljes, ha mellette van a Férfi. Nagybetűvel. De nem akármilyen férfi és nem mindenáron. Ha az ember egyedül van, lehet hogy épp az a feladata, hogy analizáljon, megoldjon önmagában valamit. Dolgozzon a saját személyiségén, hogy aztán esélyt kapjon egy kiegyensúlyozott párkapcsolatra. Egy ilyen időszakot ki kell használni, épp a jövő érdekében. 
biztos vagyok benne, hogy van olyan férfi, aki hasonló hozzám, és ilyen nőre vágyik. Azt gondolom, hogyha az ember a helyén van, és jó úton halad, akkor automatikusan, mint egy mágnes, vonzza a másik felét, ahogy a másik fél is vonzza őt" - nyilatkozta. A teljes beszélhetést ITT ilvashatod el.